lauantai 28. marraskuuta 2015

Just Perfect


Just Perfect. Se oli kuulemma nimi, joka Majurille piti antaa.

Vuodesta 2007 tähän päivään asti olen kuullut Majurista vain niitä surullisempia tarinoita. Nähnyt vain muutaman kuvan sen pimennossa olleesta menneisyydestä. Nyt sain kuitenkin aivan ihanan, sanotaanko lahjan, Majurista. Sain kuulla ihania muistoja siitä ja posti toi mukanaan kirjeen, joka sisälsi varsakuvia Majurista. Tuosta kiertolaisesta, josta en uskonut koskaan enää saavani tietää sen enempää.

Tiedättekö kuinka paljon mieltäni lämmitti?

Mieltäni lämmitti kuulla, että Majuri oli rakastettu varsa. Kuulemma eloisa ja villi, sellainen pilke silmäkulmassaan, juuri sellainen kuin Majuri olikin. Hyvä ja nöyrä kärryjen edessä, sellainenhan Majuri oli ratsaillakin. Olen niin onnellinen, kiitollinen, kun sain kuulla Majurin olleen rakastettu. Aivan kuin se oli meilläkin.


Mutta kun näin varsakuvat, olin pakahtua. 
Rakas Majuri, se tuttu velmu ilme naamallaan.

Vihdoin näin ja kuulin, millainen Majuri oli ollut silloin kun kaikki oli ollut vielä hyvin. Lempeä katse silmissään, se sama mikä sille palautui loppuvuosinaan. Sama mikä sillä oli tästä maailmasta lähtiessään. Ruskeaa samettiturvassaan, samaa ruskeaa, samassa kohtaa kuin isonakin. Ihana, suloinen, veikeä varsa.


Voi kunpa olisin päässyt näkemään tuon pikku-Majurin.

Valloittava varsa, jonka nimeksi piti tulla Just Perfect. Se olisikin ollut täydellinen nimi Majurille. Majurista ei kuitenkaan tullut Justia, vaan se sai lopulta nimensä toisen ihanan Majuri-hevosen mukaan. Olenkin aina välillä miettinyt, mistä Majuri oli mahtanut nimensä saada, aivan kuten olen mietiskellyt, miltä Majuri on mahtanut varsana näyttää. Kysymyksiä, joihin en uskonut koskaan saavani vastauksia. Joten voitte varmasti kuvitella kuinka ihana yllätys tämä oli.


Just Perfect. Sellainen Majuri oli. Varsasta lähtien.

17 kommenttia:

 1. Oi tuo kuulostaa ihanimmalta kirjeeltä, jota koskaan voi saada! Todella ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja aivan ihana postaus <3

  VastaaPoista
 3. Olipas varmaan mukava lahja :) ja kun saa tietää että siitä on välitetty! <3 Toivottavasti minäkin saisin tuommoisen. Heppani ikä lukema näyttää jo 17 ja tämä on sen 16 koti,mutta viimeinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihaninta oli kuulla, että Majurista välitettiin <3 Oho no heppasi on kyllä kiertänyt, mutta onneksi päässyt nyt pysyvään kotiin :)

   Poista
 4. Olipas varmaan mukava lahja :) ja kun saa tietää että siitä on välitetty! <3 Toivottavasti minäkin saisin tuommoisen. Heppani ikä lukema näyttää jo 17 ja tämä on sen 16 koti,mutta viimeinen!

  VastaaPoista
 5. Voin niin samaistua tuohon fiilikseen! :) Mustakin oli kaikkien surullisten tarinoiden jälkeen aivan ihanaa saada tietää, että Futura on ollut varsana rakastettu ja hyvin pidetty. Ihania varsakuvia Majurista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on se vaan ihana kuulla välillä hyviäkin muistoja <3 Nää kuvat on kyllä niin täydellisen ihania!

   Poista
 6. Olisipa upeaa saada käsiinsä varsakuvia omasta hevosesta! Todella ihana yllätys ja kaunis ele lähettäjältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä aivan ihana ele ja yllättävää, minä aina ajattelin etten varmasti tule koskaan näkemään varsakuvia Majurista :')

   Poista