sunnuntai 20. lokakuuta 2013

HIHS huumaa 2013

1
2

Muutaman vuoden tauon jälkeen lähdin tänään katsomaan Horse Show'ta Iinan kanssa. Tapahtuma oli ihan mukava, ehdottomasti parasta oli 160cm esteluokan katselu. Ovat ne esteratsastajat vain tajuttoman hulluja, kun uskaltavat sellaisia esteitä hyppiä, huhhuh! 

3
4
Vähän kouluratsastustakin ja yksi liekkishow tuli katsottua ja muutahan ei ohjelmassa oikein edes ollut. Liput Horse Show'hun ovat mielestäni aivan tajuttoman kalliit ja jos en olisi saanut ilmaislippuja, en olisi tapahtumaa edes mennyt katsomaan. Expo-alue oli mielestäni ihan okei, mutta mitään suurempia koukuttavia tarjouksia ei ollut, enkä tehnyt kuin yhden ostoksen.

5
6
7
Ostin Majurille riimun. Ehkä siis turhimman tavaran, mitä vaan voi ajatella, koska meillä riimut kuluvat niin hitaasti, että saattavat olla käytössä monta vuotta. Viimeisimmän riimun olenkin ostanut muutama vuosi sitten Horse Show'sta ja olen ajatellut, että en kyllä riimua ainakaan osta. Mutta minkäs teet, kun Iina yllyttää ja tarjous oli ihan hyvä.

8
9
10
11
12

Lempparikuvasi?

Olin tehnyt hienon koostevideon päivästä, kunnes Movie Maker sanoi itsensä irti ja videoni jäi harmillisesti viittä vaille valmiiksi. Eikä se siitä valmistu. Harmittaa kyllä, koska yleensä en innostu videoita tekemään ja olin vaivalla kuvannut materiaaliakin. Noh, eipä sille mitään voi. Joudutte tyytymään tähän pieneen selitysvideoon ja kuviin.21 kommenttia:

 1. 11 on mun lemppari:) hevonen jotenkin hyppää rakettimaisesti:D

  VastaaPoista
 2. Kantapäitä aina kehotetaan laittamaan alaspäin ja siihen kiinnitetään huomiota. Sitten ihmiset hyppää 160 cm ja kantapäät päin pyllyä (kuva 11). Tuliko moni teitä moikkaan. Oisin tullu jos oltais oltu samaa aikaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei ne huiputkaa täydellisiä ole :) Ei itseasiassa tullut kukaan moikkaamaan :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja upeita kuvia, suosikki kuva on varmaan 8 :)

  VastaaPoista
 4. Haha, minä ja mun kaveri näytään tossa nelos kuvassa:D mun suosikki on 6!:)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ysikuva!! Ratsastaja vaan istuu niinku olis menossa bussilla töihin tai jotain xD
  Pääsispä itekin joskus HIHSiin. Mut ne lippujen hinnat on kyllä ihan älyttömät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Tuossa hypyssä muistaakseni hevonen rysäytti puomien päälle, lähti aika kaukaa :/
   Ne on kyllä todella törkeän hintaiset, kun ei siellä kuitenkaan ole nyt niin paljon nähtävää ja expokaan ei kovin laadukas ole..

   Poista
 7. Täältä tuli uusi lukia! Teetkö bannerit itse? Jos teet niin Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Kiitos, teen bannerit itse, paitsi välillä on vilahdellut myös muiden tekemiä, mutta tällä hetkellä on oma tekemä :)

   Poista
 8. Tosi kiva blogi ja ihania kuvia! Jäin lukijaks :)

  VastaaPoista
 9. Apua toi 9. kuva! :o Este näyttää ihan järkyttävän isolta!
  Mutta jotenkin 4 iski minuun! :) En tiedä mikä siinä on... Hevonen näyttää todella suloiselta ja muhkealta (tulee mieleen Majuri). Makuasioista ei sovi kiistellä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä ne ihan hullun isoja olivatkin..!
   Kiitos paljon, hauska kuulla! :D

   Poista