lauantai 7. marraskuuta 2015

Uusi tyylikkäämpi banneri

Yritin kaksi kuukautta totutella edelliseen banneriin. Siinä onnistumatta. 

En oppinut koskaan edellisestä bannerista kunnolla pitämään ja pienet asiat siinä alkoivat ärsyttämään minua päivä päivältä enemmän. Lisäksi minulla oli jo jonkun aikaa kytenyt ajatuksissani idea, jolla halusin seuraavan bannerini tehdä. Nyt vihdoinkin pääsin tuumasta toimeen ja tässä on tulos. Uusi banneri tuntuu heti paljon enemmän omanlaiselta, vaikkei ideani aivan täysin toteutunutkaan.

Uusi banneri

Halusin uuden bannerin olevan hillitympi ja tyylikkäämpi kuin edeltäjänsä. Väriksi halusin ruskeaa, mutta ennemmin tällaista harmaanruskeaa kuin edellisen bannerin oranssista. Ajatuksissa oli, että olisin yhdistänyt siihen vielä tummansinistä, mutta värimaailma toimi mielestäni paremmin pelkästään tällä ruskealla. Ehkä vähän ankea, muttei ainakaan pompi silmille.

Vanha banneri
 

Mitä mieltä te olette?


16 kommenttia:

 1. Vanhan bannerin kortti-idea oli loistava, muttei kuitenkaan muuten vastaa normaaleiden bannereidesi "tasoa" jos niin voin sanoa. Uusi banneri tekee ulkoasusta siistimmän ja itse tykkään tästä huomattavasti enemmän, eikä minua häiritse synkkäväri. Synkkähän se tämä kuukausikin näyttää olevan. Olisi jatkossa kuitenkin vielä mukava nähdä jossain bannerissa tuo kortti-idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kortti-idea oli kyllä kiva ja varmaan taas jossain bannerissa tulee vielä näkymään :) Se on vaan jotenkin kauhean vaikea yhdistää banneriin jotenkin fiksusti, sen takia jäi nyt pois. Olen ihan samaa mieltä, ettei edellinen banneri ollut ihan sitä tasoa, mitä yleensä :)

   Poista
 2. Tykkään enemmän tästä uudesta! :) Tosi hieno ja tää tumma väri sopii nyt syksyllä tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin yllätyin kuinka hyvin tämä väri loppujen lopuksi sopiikaan :)

   Poista
 3. Tykkään tosi kovasti! :) Aivan ihana värimaailma ja nätit kuvat olet banneriin valinnut! Pidin edellisestäkin, mutta jotenkin tuo värimaailma ei omaan silmään kolahtanut. Tämä on mukavan neutraali ja silti mieleenpainuva, oikein onnistunut siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Olen kyllä ihan samoilla linjoilla kanssasi! Edellisessä minua ärsytti tuo värimaailma, tämän uuden värit miellyttävät minuakin enemmän :) "Neutraali ja samalla mieleenpainuva", ihan huippua jos onnistuin tässä!

   Poista
 4. Omaan silmääni tämä banneri on kyllä huomattavasti hienompi kuin edellinen! Värimaailma on todella kaunis eikä ollenkaan synkeä, vaan hillitty ja pehmeä. Tykkään todella paljon. :) Edellinen banneri oli kekseliäs, mutta ehkä vähän liian oranssi. Tämä on paljon rauhallisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Olen kyllä kanssasi samaa mieltä, ja nyt mitä enemmän tätä uutta katsoo, sitä enemmän tästä pidän. Tuo edellisen ulkoasun väri oli kyllä suoraan sanottuna huono, mutta silloin en jaksanut taustaa ruveta enää vaihtamaan, kun se olisi vaikuttanut koko banneriin.. :D

   Poista
 5. Tosi kiva tää uusi ulkoasu, tykkään ihan hirveesti! Yleensä en ihan kauheesti pidä tummista taustoista, mutta tässä tää tummanruskea on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Yllättävän hyvin kyllä tuo tumma tausta sopii tähän :)

   Poista
 6. Tosi kiva ulkoasu ja banneri. Itse tykkään tälläsistä hillityistä väreistä, ruskeasta, beigestä yms.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin olen ruvennut pitämään enemmän esim. ruskeasta, kun ennen ulkoasuni olivat lähes aina sinisiä :)

   Poista
 7. Ei mulla muuta, kuin että sussa on tosi paljon samaa näköä kuin Clarke Griffinillä sarjasta the 100 :D Katso vaikka http://static.bips.channel4.com/bips/520x390/the-100/characters/60c90ee5-68df-45b3-a353-a77d490c3222.jpg, ihan ilmetty sinä :D Toi kuva on ehkä vähän huono mutta usko pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh nojoo kyllä itsekin huomaan jotain yhdennäköisyyttä :D Itseasiassa mun onkin pitänyt tuota sarjaa ruveta katsomaan, täytyykin katsoa sitten myös sillä silmällä :D

   Poista
 8. Jee, jälleen uusi blogi lemppareiden joukkoon! :) Olipa kiva törmätä toiseenkin Welsh Cobiin, mun ruuna on vaan muutamaa kokoa pienempi ja sirompi, mutta samaa näköä niissä silti on!

  http://ellipo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee tervetuloa :) Onhan niissä kyllä tuollaista welshimäistä samaa näköä ;)

   Poista