lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hieronta pähkinänkuoressa

Majurilla oli eilen hieronta, josta selvisi mukavasti Majurin lihasten tämänhetkinen kunto. Jumituksia oli huomattavasti vähemmän kuin viime kerralla syksyllä ja selkä oli oikeastaan melko hyvässä kunnossa. Ainoastaan oikean puolen lanteen seudulla oli pientä jumitusta.


Jos Majurin haluttomuus johtuu tällä kertaa lihaksistosta, johtuu se mitä luultavimmin takajalkojen lihaksista. Pakarat tai miksi niitä kannikoita nyt halutaankaan kutsua, olivat erittäin kireät, etenkin vasemman takajalan kannikka. Epäiltiin hierojan kanssa, että koppura maa ja sen takia kipittävä askel on ne alunperin kipeyttänyt. Lisäksi tämä hokkiajan loppupuolisko kipeyttää kuulema usein juurikin nuo takajalkojen lihakset.

Oli helpottavaa kuulla, että Majurin mahakalvoissa oli vain lievää kireyttä ja maha ei ollut pinkeä, kuten se oli viimeksi. Majuri on pysähdellessäänkin potkinut taaksepäin, eikä mahan alle, mikä sekin viittaisi enemmän lihasjumeihin kuin mahaongelmiin.

Pörrö-kissa hyppäsi yllättäen Majurin selkään kesken hieronnan. Hyvä selänlämmitin, mutta pirun jääräpäinen, kun olisi pitänyt pois lähteä!

Lievää kireyttä oli myös kaulassa sään lähettyvillä, mutta onneksi muut kireydet etupäästä olivat viime kerrasta helpottaneet. Hieroja huomautti, että Majurin täytyisi saada hitusen lisää lihaa luiden ympärille - ja se ikuinen roikkomaha sulatettua pois! Toivottavasti pääsisinkin pian kehittämään lihaksistoa ja liikuttamaan Majuria normaalisti, niin asia lähtisi korjaantumaan. Täytyy pitää peukut pystyssä, että hieronta tekisi tehtävänsä ja nämä pysähtelyongelmat voitaisiin taas unohtaa.

Tänään Majuri viettää hieronnan jälkeisen vapaa päivän "ihanan" talvisissa sääolosuhteissa. Huomenna katsotaan, kuinka Majuri liikkuu ja tehdään paljon jumppaavia harjoituksia, ehkäpä puomeja ja paljon väistöjä käynnissä. Mikäli taas sääolosuhteet ja kentän kunto sen vain sallivat.

8 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos :) Ajattelin itse, että tämä tuskin moniakaan kiinnostaa ja lähinnä itselleni muistiin tein tämän tänne :p Mutta hyvä, jos oli mielenkiintoinen!

   Poista
 2. Milloin Aatusta kuulumisia Aatun blogiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitäisi ehtiä päivittelemään sitäkin :/ Yritän tässä lähipäivinä päivittää :)

   Poista
 3. Muuten, miksi Majuri syö niin vähän väkirehuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mun mielestä kauhean vähän niitä syö, kun on kuitenkin vaan kevyessä harrastekäytössä :)

   Poista
 4. Moi! Teetkö vielä bannereita muille? Sulla on aivan ihania ulkoasuja ja oot tosi taitava tekemään bannereita! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valitettavasti mulla ei ole ollenkaan ylimääräistä aikaa tällä hetkellä bannereille :/

   Poista