lauantai 1. helmikuuta 2014

Irtohypytystä pyryssä!

1
Suunnitelmat menivät kuvauksien ja ratsastuksien suhteen vallan uusiksi, kun taivaan täydeltä pyrytti lunta. Meillä oli Jasu mukana kuvaamassa ja alunperin oli tarkoitus kuvata videopostaus, mutta pyryn takia päätimme jättää suuremmat kuvailut toiselle päivälle ja irtohypyttää hevoset.

2
3 - Ei ollut mistään jumituksista tietoakaan, sen verran letkeästi ja reippaasti Majuri liikkui!

Rakensimme korkeimmillaan noin 60cm sarjan pitkälle sivulle. Aluksi, kuten aina, molemmat olivat kovin vastahakoisia menemään sarjalle, mutta yllätykseksi Majuri oli tänään se innokkaampi hyppääjä ja meni jopa oma-aloitteisesti esteille. Kun hevoset syttyivät ja tajusivat jutun jujun, ne juoksivat hienosti paljoa ajamatta sarjalle. Majuri oli tänään ihan innoissaan ja molemmat esittivät oikein hienoja hyppyjä.

Oli ihan hyvä, ettei videopostausta alettu kuvaamaan, koska lunta tuli niin paljon, että pelkkien kuvienkin ottaminen oli haastavaa. Ja saivatpa hevoset mukavan vaihtelevaa liikuntaa tänään. Onko muuten kellään ratkaisua tuohon, kun blogger sössii noiden kuvien laatua?

4 - Majuri oli niin soma valkoisen naamansa kanssa.

56 - Dessi ja Majuri menivät jopa peräkanaa esteille!

7

8

9


10

11

12

13
14 - Minä ja Majuri & Iina ja Dessi 
  

Mikä kuvista on sinun suosikkisi?


18 kommenttia:

 1. 10,11 ja 14 olivat lempparinii! :) Millä ohjelmalla muuten olet tehnyt tuon nykyisen bannerin? Etenkin tuon elokuva jutun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tein sen Gimpillä, paitsi teksti on tehty hmm netistä löytyvällä ipiccy ohjelmalla ehkäpä :) Filminauhaa ei saa Gimpistä kylläkään suoraan tietääkseni, vaan se pitää muokata kuvana.

   Poista
 2. 2,3 ja 14 oli parhaat :)

  VastaaPoista
 3. 4! Majuri näyttää niin kivalle jotenkin ja toi lumi tekee siitä jotenkin "tunnemallisen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, kivan säväyksen toi lumi teki, etenkin Majurin valkonen naama on aika söpö :p

   Poista
 4. Kaikki kuvat ovat upeita, mutta 1, 6, 10 ja 13! :)<3

  VastaaPoista
 5. ehdottomasti tuo 4 kuva oli paras, tosi kiva tunnelma :)

  VastaaPoista
 6. Olipas kivoja kuvia. Ja hei sen automaattisen muokkauksen saa pois täältä https://support.google.com/plus/answer/3338435?hl=fi kun tuonne alas selailee siellä kerrotaan ohjeita että täytyy ottaa pois pääl asetuksista se automaattinen muokkaus. Itse kun sain tuon pois niin helpottunelämä kummasti ;-)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! :)
  Kolmas ja neljäs olivat parhaita.

  Sain tämän ohjeen omaan blogiini eräältä lukijaltani, ja auttoi kyllä heti noihin Bloggerin pilaamiin kuviin. Toivottavasti auttaa sinullakin! :)

  "luo Google+-tili, jos sinulla ei sellaista jo ole, ja vaihda asetuksista pois tämä Googlen uusi ja upea kuvien parannus. Google+-profiilin voi poistaa muutoksen jälkeen, ja Bloggerin kautta lisätyt kuvat pysyvät silti parempilaatuisina."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sainkin muokattua tuon automaattisen kuvien parantamisen pois, mutta google+ tiliä en osaa poistaa, kun ilmeisesti se poistaa myös gmailin ja blogger tilin.. :s No ehkä pitää jättää se plussa tilikin tuonne roikkumaan, vaikka en sillä mitään tee.

   Poista
  2. Joo, näin se näköjään tekee :(
   Itse tein tuon muokkauksen jo joskus syksyllä, mutta kun olen yrittänyt nyt talvella kavereitani auttaa poistamaan google+:aa, ei se ole onnistunut... Jotain siinäkin siis muuttunut, mutta toivottavasti sua ei nyt enää kamalat laadut kiusaa! :D

   Poista
  3. Joo, ovat tainneet vaihtaa sen niin, että sitä ei saa enää poistettua, aika ilkeää :D
   Kuvien laatu ei ainakaan nyt vammaa, että ainakin se ongelma on nyt ratkaistu :p

   Poista
 8. https://www.google.fi/search?q=hevos+banneri&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QFjuUuSXHci_ygOk-IHoBg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1333&bih=663#facrc=_&imgdii=_&imgrc=XbFuY8ax6r0e3M%253A%3Bx1JoHQ9pm246SM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-wGJpaSURnkg%252FT9tyHCz4Q8I%252FAAAAAAAAAxs%252FeJ5d9g6Qmys%252Fs640%252Fkaktu_futura_banneri.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fkaktujafutura.blogspot.com%252F2012_05_23_archive.html%3B640%3B286 Tiedätkö miten saa tollasen jutun mikä on ton teksin alla tuo tuollainen jos tajusit mitä tarkoitan? Tuo juttu mkä on tuon tekstin alla niin millä ohjelmalla sellaisen saa tehtyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki on jotenkin väärä, kun se menee kuvahakuun eikä mihinkään yksittäiseen kuvaan? :/

   Poista