perjantai 7. helmikuuta 2014

Auttakaa valitsemaan hyvä väri Majurille!

Tällä viikolla sain kivan yllätyksen, kun kuulin voittaneeni arvonnassa! Palkintokin oli juuri sopiva, Equilinen satulahuopa valitsemillani väreillä. Olen todella innoissani tästä ja ihmeissäni, että miten juuri minä satuin voittamaan.
Olen menossa huomenna päättämään Keravan Horse & Rideriin huopaan värit, mutta arvatkaa vaan tiedänkö ollenkaan minkä värisen huovan haluan! Vaihtoehtoja on niin paljon. Olen miettinyt sellaista keskitummaa liilaa, harmaata, sinistä ja jopa oranssia, vihreää ja viininpunaista. En sitten tiedä, mitä värivaihtoehtoja siellä todellisuudessa on, mutta päätöksestä tulee vaikea.

Mikä väri sopisi sinun mielestäsi Majurille parhaiten? Näistä joku vai ihan joku muu?

Viikonlopusta on tulossa tosiaankin kiireinen, koska tuon huovan valitsemisreissun lisäksi menen Apassionatan sunnuntain iltanäytökseen. Joudun lähtemään tapahtumaan yksin, koska sain vain yhden lipun, enkä saanut ketään mukaan. Sinänsä harmittavaa, mutta odotan silti innolla näkeväni shown koska en ole koskaan aikaisemmin ollut katsomassa sitä. Ja eihän siellä sitä kaveria tuijotettaisikaan, vaan tapitetaan silmä kovana niitä hevosia. Onko teissä Apassionataan lähtijöitä?

Postauksen kuvat on otettu sunnuntaina.
Heposet oli just saanu heinät nenän eteen, niin laitettiin ne kuntoon tarhassa heinien äärellä.
Majuri on viime päivien plussakelien takia liikkunut varovaisesti kentällä. Majuri on aina ollut todella tarkka siitä, millä pohjalla se tykkää liikkua ja nyt kentän pohja on herran mielestä vähän liian liukas. Tilsojen kertyminen kavioihin ei auta asiaa ollenkaan. Majuri käyttää jalkojaan laahustavasti, eikä millään tykkäisi liikkua reippaasti. Luulen, että tämä sipsuttaminen kipeyttää Majurin lihaksia, joten mitään kummoisempaa en ole pystynyt tekemään.

Eilen meno näytti jo alusta asti niin pystyynkuolleelta, että hyppäsin suosiolla alas selästä ja laitoin Majurin kunnolla liikkumaan irtona. Irrallaan juostessaan Majuri käytti paljon paremmin jalkojaan ja takajalatkin liikkuivat, vaikka niihin saisi tulla vielä lisää voimaa. Tulisipa pian hyvät säät, että pääsisin ratsastamaan normaalisti!

Lopuksi pelleiltiin pitkästä aikaa väärinpäin. Yleensä Majuri pysähtyy heti, jos kääntyilen selässä, mutta nyt Majuri vaan talsi reippaasti uraa eteenpäin. On se ihana

17 kommenttia:

 1. Viininpunainen tai joku kiva vihreä :)

  VastaaPoista
 2. Vaaleensininen tai turkoosi! :)

  VastaaPoista
 3. Kirkkaansininen, turkoosi tai tumman/viininpunanen!:)

  VastaaPoista
 4. Musta on sinänsä hyvä (ja vaikea! :D) kun siihen sopii niin hyvin kaikki värit

  VastaaPoista
 5. Minusta Majurille sopii parhaiten tuo sininen! :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä sähkönsininen on aivan Majuri väri! :)

  VastaaPoista
 7. Vaaleen sininen tai oranssi! :D

  VastaaPoista
 8. Ää voi vitsi, mullekin kelpaisi voitto tollaisesta arvonnasta! Majurille noista sopisi ehdottomasti parhaiten tuo harmaa tai sitten viininpunainen :)

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti tuo toisiksi ylimmäisen kuvan riimun turpapehmusteen väri, sähkönsininen. Se on Majurin väriselle vaan ihan paras. Mutta makuasioitahan nämä ovat :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille mielipiteistä! :) Huopa on nyt laitettu tilaukseen, noista väreistä ei juurikaan mitään ollut valittavana, joten huovasta tulee aika simppelin värinen, mutta takuulla hieno :)

  VastaaPoista