tiistai 10. syyskuuta 2013

Lukijoiden tekemiä bannereita!

Kiitos lukijan, muistin nyt julkaista näitä teidän lähettämiänne bannereita. Koska en kuitenkaan halua vain lätkäistä niitä tähän, kerron jokaisesta vähän mielipiteitäni. Kiitos kaikille bannerin lähettäneille, oli ihanaa, kun jaksoitte nähdä vaivaa näiden eteen!

Yksi nousi omaksi lempparikseni ja se oli tämä Roosan tekemä banneri. Kaikki olivat kuitenkin omalla tavallaan ihania ja taitavasti tehtyjä, joten nämä eivät ole missään parhaus järjestyksessä. Jos joku haluaa, niin minulle saa toki lähettää vielä oma tekemiään bannereita >>oonakinnunen@gmail.com, esittelen niitä sitten aina silloin tällöin postauksissa.


tehnyt: Roosa L.
>> Omaperäinen ja taitavasti yhdistelty banneri. Ihastuin bannerin reunoihin, jotenkin todella kauniisti tehty! Tykkään myös noista kiekuroista. Jos jotain kehitettävää pitää keksiä, niin tekstiksi sopisi omaan silmääni paremmin jokin kaunokirjoitus.

tehnyt: Inka H.
 >> Tämä banneri iski yksinkertaisuudellaan. Majurin silmäkuva sopii tähän täydellisesti ja asettelu on kohdillaan! Tämän bannerin käytöstä tekisi kuitenkin haastavaa muun ulkoasun ja taustan sommittaminen, ettei banneri näyttäisi töksähtävältä.
tehnyt: Pihla / http://tytto-ja-ponit.blogspot.com


>> Tässä bannerissa on kuvat rajattu oikein taitavasti, mutta lopputulos on hieman keskeneräisen ja tyhjän näköinen. Olisin ehkä lisännyt vielä jotakin tähän.

tehnyt: Pihla / http://tytto-ja-ponit.blogspot.com

>> Tässä bannerissa on kuvat yhdistetty toisiinsa äärimmäisen taitavasti. En ole vieläkään onnistunut näkemään, että miten kuvat on yhdistetty tai mistä kohtaa. Hämmentävää. Banneri on kivan yksinkertainen ja kaunis. Hieman ehkä häiritsee bannerin ympärillä kulkeva musta reunus, joka on kapeampi alhaalta kuin muilta sivuilta.

tehnyt: Kaisa K. / http://kaaaisa.blogspot.fi
>> Tykkään todella paljon tämän bannerin ideasta ja kuvien leikkauksesta! Olisin itse ehkä valinnut jonkun toisen kuvan keskimmäiseksi kuvaksi, mutta muuten oikein hienolla ja omaperäisellä idealla toteutettu banneri.

tehnyt: Nea R. / http://hevosteluajaruokaa.blogspot.fi/
>> Ihanan pirteä banneri, johon on valittu omaan silmään hyvät kuvat! Kuvat on rajattukin hyvin, mutta minua hieman häiritsee Majurin pääkuva, joka jää ehkä liikaa toisen kuvan alle.

tehnyt: Venla K. / http://shikaanijavenla.blogspot.fi/
>> Tässä bannerissa on ihanat värit ja taitavasti yhdistellyt kuvat! Omalaatuinen ja oikein mielenkiintoinen ja kaunis banneri, jollain tapaa taianomainen. Upea banneri, mutta pieniä yksityiskohtia voisi vielä viilata.

tehnyt: Jonna K.
>> Vauhdikas ja värikäs banneri! Teksti on aika omaperäisesti keksitty. Kuvat on tässäkin rajattu taitavasti ja tähän on omaan silmään valittu kivat kuvat, mutta hieman häiritsee se, että kuvat eivät näy kokonaisina.

Kiitos vielä kaikille, kun näitte vaivaa näiden eteen!


10 kommenttia:

 1. On kyllä pari uskomattoman upeaa banneria tuossa :)

  VastaaPoista
 2. Oi toi eka on kyllä aivan upee !

  Ja tohon mun tekemään (Kaisa K.) banneriin voi laittaa mun blogin osotteen kun jossain noissa muissakin oli:) http://kaaaisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Joo, laitan. En vain tiennyt kaikkien osoitteita, niin siksi osasta puuttuu :)

   Poista
 3. Ihan superheinoja osa!:) Tuossa minun tekemässä kehut rajauksia, kiitos siitä!:) Olen surkea rajaamaan ja rajasin kuvia varmaan yli tunnin...:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :)
   Noissa kaikissa on kyllä tosi taitavasti rajattu nuo kuvat! Ihanaa että olet nähnyt vaivaa :)

   Poista
 4. Vitsi toi neljäs on upee ! Ihanat värit ja kaikki ja ihanan yksinkertanen :)

  VastaaPoista
 5. toinen oli siistein!viides toiseks siistein! :)

  VastaaPoista