lauantai 9. tammikuuta 2016

Uuteen vuoteen uudella bannerilla!

Inspiraatiosta se taas lähti. Luulin pitäneeni edellisestä bannerista niin paljon, ettei se vaihtuisi vielä hetkeen, mutta minun on pakko myöntää, että tämä uusi on vielä enemmän mieleeni. Tällä kertaa banneriin valikoitui vain yksi kuva, josta oikeastaan se ajatus sitten lähtikin. Kerrankin minulla oli oikeasti idea, jonka sain aika hyvin vieläpä toteutettuakin!

Värimaailma vaihtui pitkästä aikaa siniseen, joka tuntuu olevan tällä hetkellä ratsastustekstiileissäkin lempparivärini ja sopiihan tuo väri paremmin tähän vuodenaikaan kuin edeltäjänsä. Mielestäni banneri onkin yksinkertaisuudessaan miellyttävä ja raikas.
 
Mitä mieltä sinä olet?

Uusi banneri.

Vanha banneri.

17 kommenttia:

 1. Tää on oikein kiva! Pikkusen häirihtee kun banneri on tommonen tasasen sininen mut sit toi ulommainen tausta on himpan läpinäkyvä, niin tohon bannerin alle tulee tommonen "sauma", mutta pikkuvika sekin! Itse bannerista tykkään kovin, oikein hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuo häiritsee itseänikin, mutta kun tausta on sen verran vaihtelevan värinen, niin en osannut tuota paremmin tehdä :) Tietty ehkä bannerin olisi voinut yrittää tehdä myös vähän läpinäkyväksi alareunasta, hmm oisikohan auttanut, täytyy ehkä testata :D

   Poista
 2. Tämä on kyllä todella upea! :o

  VastaaPoista
 3. Todi hieno banneri ja ulkoasu :) tohon Lauran kommenttiin yhdyn ja sitten mulla ainakin tausta ns alkaa alusta kokoajan kun rullaa alas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hmm taustan juuri ei pitäisi tehdä noin, täytyy vielä tsekata se :)

   Poista
  2. Tähän on ihana ja vähän erilainen ulkoasu. Käy ihmeessä heittämässä mallin suunnittelutyökalu -> taustaväri -> vieritä sivun mukana tekstin eteen olevaan laatikkoon rasti niin tuo vähän lisää käyttömukavuutta. :) -Siiri, Siirin blogi

   Poista
  3. Kiitos!
   Aivan niinpä tietysti, tuota voisinkin koittaa, kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Todella upea ulkoasu, ihana! :) http://faniunelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Vau, mitäs muuta tässä muka voisi sanoa? :D

  VastaaPoista
 6. Todella hieno ulkoasu! Tuo palkki on tosiaan hiukan häiritsevä, mutta luulen, että se on todella hankala saada korjattua.. Tällä hetkellä kun tuo tausta pysyy paikoillaan ja blogisivua rullaa alemmas niin tämä palkkikohta menee tuohon valkoisen kohdan päälle, jolloin se tulee vielä selkeämmin näkyviin. En osaa selittää tätä järkevästi, mutta ehkä näet sen itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo tuo on se häiritsevin juttu kun tausta on "monivärinen", täytyy yrittää korjailla sitä vielä :)

   Poista