keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Uuden bannerin voimin syksyyn!

Blogi oli jäänyt ulkoasunsa kanssa aivan kesälaitumille, 
joten vaikka inspiraatiota ei ollut, ryhdyin päivittämään ilmettä syksyisempään.

Ja tässä on tulos. Banneriin valikoitui ihan uusia kuvia, jotka eivät ole ehtineet vielä blogissakaan julkaisuun. Ja kortit tulivat takaisin. Tätä kortti-ideaa olen pyöritellyt bannereissani jo puolisen vuotta, mutta koskaan se ei ole sopinut. Nyt vihdoinkin sain ujutettua ne mukaan. Ehkä hoksasittekin, mutta korteista muodostuu sana. Kekseliästä, eikös?

Kun tällaiselle kekseliäälle linjalle lähdetään, niin täytyy paljastaa, että tausta on tällä kertaa aivan alusta asti itse tekemäni. Tähän banneriin sainkin kulumaan yllättävän paljon aikaa, kun inspiraatio ei meinannut syttyä ja taustaakin tuli väkerrettyä jokunen hetki. Silti en oikein osaa sanoa pidänkö tästä. Ei ehkä lemppareitani, mutta menettelee. Ehkä tämä tarvitsee vielä hiukan totuttelua. Mitä mieltä te olette?

Uusi banneri
Vanha banneri

14 kommenttia:

 1. Tässä onkin syksyä kerrakseen, ihana ulkoasu! Kortti-idea on kyllä kekseliäs. Bannerin alaosa voisi olla paremmin ja tasaisemmin häivytetty, mutta en näe missään mitään varsinaista "vikaa". :D Tosi omaperäinen idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tappelin tuon bannerin alareunan kanssa jonkun aikaa, ja se jäi omaan silmäänkin vähän huonoksi. Jotenkin vaan en saanut sitä kuten olisin halunnut :D

   Poista
 2. On kyllä ihana uusi ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, ja upea tää tausta myös! :)♥

  VastaaPoista
 4. Miksi bannerisassi on valkoinen tausta, mutta postauksessa siinä on värillinen tausta :D hämmentävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mobiiliversiossa ei ilmeisesti näy taustaa (valkoinen tausta), mutta oikeasti bannerissa on siis läpinäkyvä tausta ja värillinen on siis koko blogin tausta :)

   Poista
 5. Ootteko te nyt käyneet valmennuksissa? :) Ihana toi uusi banneri, tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissun jälkeen ollaan yhdessä valmennuksessa käyty :) Kiitos!

   Poista