maanantai 6. huhtikuuta 2015

Vieraileva ratsastaja!

1
2 - Iina ja Jaska
Tänään on ollut ihana kevätsää auringonpaisteineen ja tallilla tuli jopa kuuma fleecessä ja takissa, vaikka tänään en edes itse ratsastanut. Jaska sai selkäänsä nimittäin siskoni (eli Dessin omistajan) Iinan, ensimmäistä kertaa. Olin ajatellut, että Jaska saattaisi vähän jännittää uutta ratsastajaa, mutta ei sitten ollenkaan! Iina ja Jaska tuntuivat tulevan tosi hyvin juttuun ja Jaska liikkui alusta asti mukavan rennon näköisesti.

Iinan mukaan Jaska oli hauska tapaus ja oikein mukava, vaikkakin vähän pentu vielä! 

3
4

Jaska oli tänään muutenkin tosi rauhallisella tuulella ja ratsastaessa oli välillä vähän turhankin hidas. Hienosti se kuitenkin reipastui ja väläytteli tosi hyviä pätkiä. Jaskalla näytti olevan hyvä motivaatio työskentelyyn, eikä ollut moksiskaan uudesta ratsastajasta. On se vaan niin hieno poika!

5
Antaa nyt kuitenkin kuvien kertoa loput, niitä kun tuli räpsittyä kerrankin ihan kunnolla. Jostain syystä olin ottanut melkein kaikki kuvat oikeaan kierrokseen. Vasen oli totuttuun tapaan Jaskalla vähän huonompi ja kameran akkukin alkoi uhkaavasti hiipua, joten parhaimmat kuvat tulivat tällä kertaa oikeaan kierrokseen.

6

7
8
9
Lopuksi otettiin Jaskasta vielä parit poseerauskuvat, kun se niin somasti poseerasi. Mietittiin Iinan kanssa, että Jaska näyttää ihan joltain Villivarsan kansikuvapojalta!

10

11, 12, 13

14

15
Eikö olekin aika hyvännäköinen pari? Kerro kommentilla lempparikuvasi, tällä kertaa tuli tavallista suurempi kuvaryöppy, enkä minä osaa yhtään päättää mikä näistä kuvista on minun suosikkini!

13 kommenttia:

 1. Mulle tulee Jaskasta näiden kuvien perusteella mieleen friisiläinen :D 7. ja 13. oli mun suosikkikuvia, vaikka nää kaikki on tosiaan huippuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaska onkin sellanen pikku friisikopio :D Kiitokset! :)

   Poista
 2. Apua, Jaska on niin suloinen!! :D Ja mun lemppareita oli ehdottomasti kymppi ja ysi, vaikka kaikki muutkin kuvat on tosi kivoja. (--:

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Äää! Kaikki oli tosi hyviä kuvia, lemppari oli kyllä 10 :3

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköinen hevonen sulla!

  VastaaPoista
 6. Miks Iinasta ei ole hänen oman bloginsa puolel kuulunu mitään pitkään aikaa? Mitä Dessille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iinalla ei ole tainnut olla innostusta tai aikaa bloggailla. Dessi kuitenkin blogin hiljaisuudesta huolimatta porskuttaa menemään ja voi hyvin :)

   Poista
 7. Teetkö bannereita? Hyvä blogi! Onneksi eksyin! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällä hetkellä en uskalla lupailla bannereita, kun ne tuppaavat aina nolosti jäämään tekemättä :/

   Poista