keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Talvisuus sai kyytiä

Minulle tuli ihan palava halu käyttää irtojuoksuttelusta ottamiani kuvia bannerissa, joten väsäilin sitten innostuksissani uuden. Vanha banneri muutenkin oli sellainen väliaikaisratkaisu, kunnes saan uuden inspiraation ja uusia kuvia.

Tästä tuli aika simppeli, ehkä jopa liian yksinkertainen ja raaka, mutta toisaalta ihan mukavan rauhallinen ja paljas. Halusin väreiksi jotain ruskeaa, koska sininen alkoi taas (kunnes kohta taas palaan siihen) kyllästyttämään minua. Fontti pysyi samana, olen tykästynyt tuohon fonttiin ja se saa matkata mukana varmaan vielä ainakin jonkun aikaa. Taustakin on sama kuin edellisessä, mutta värimuunnoksen kokeneena.

Nyt kun olen tätä uutta banneria tässä muutaman päivän katsellut, niin tykkään tästä vielä vähän enemmän ja jotenkin mielestäni tuo ruskea tausta sopii tähän aika kivasti.

Mitäpä pidätte?

Uusi banneri

Vanha banneri

13 kommenttia:

 1. Sininen on kyllä blogeissa niin massaa että kivaa vaihtelua, ja banneri on tosi tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sininen on kyllä sellainen turvallinen vaihtoehto, jota on itsekin tullut kulutettua liikaa, äkkiä laskettuna n. puolet ulkoasuista tässä blogissa on ollut sinisiä :D

   Poista
 2. Ääh mä tykkäsin noista pelikorteista :( mut hienohan toi uus on ja tosi hienosti korostuu hevosen väri. Sinisellä taustalla ei kiinnittänyt huoniota kuinka upea musta jaska (?) Onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, pelikortit tulee varmaan jossain vaiheessa takaisin, piti tulla tähänkin mutta en saanut sellaista yhtä ideaa tähän vielä toteutettua, ehkä seuraavaan banneriin sitten ;) Jaskan väri kyllä korostuu mukavemmin tässä uudessa bannerissa, olet oikeassa :)

   Poista
 3. Tää on todella kiva ulkoasu, mistä löysit tämän taustan, vai oletko tehnyt itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Apua mistäköhän tän taustan oon joskus löytänyt, olisko deviantartista? Oon kyllä tän värejä ym muokkaillut jonkun verran, en yhtään muista edes minkä värinen tää on alunperin ollut :D

   Poista
 4. Uusi värimaailma on kiva, mutta pidin kanssa noista aikaisemman bannerin pelikorteista. Myös uudessa bannerissa on kaksi niinsamanlaista kuvaa, että mieluummin pistäisin kaksi erilaista tai vaan yhden kuvan. Ja tuo fonttihan on just ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Mulla ei oo Jaskasta kun sit taas sellasii talvisempia kuvia, niin sellanen ei olis sopinu tohon :) Tietty ois voinu vaan yhen kuvan laittaa mutta se olis omaan silmään ollu sit taas liian tylsä.

   Poista
 5. ihana banneri! :) mutta olisi ollut kivempi, jos majuri ja jaska olisivat molemmat olleet bannerissa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niinjoo olis voinu. Tää blogi ei vaa enää kerro Majurista niin se olis saattanu olla vähä harhaanjohtavaa, ellei sit olis Majurin kuvaa laittanu mustavalkosena/enkelinä tms :)

   Poista
 6. Banneri on hieno ja tämä väri on yllättävän hyvä! Itsekin miettinyt, että pitäis siirtyä sinisestä pois, sininen on nyt ainakin niin talvinen väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Joo, itsekin yritän välillä vähän vieroittautua tuosta sinisestä, katsotaan kuinka kauan onnistuu ;D

   Poista