tiistai 13. marraskuuta 2012

Totta puhuen...

Olenko tyytyväinen omaan tilanteeseeni? Mitä hevoset merkitsevät minulle? Millaisia haaveita minulla on? 

Vastaukset löydät tästä postauksesta!

Julialle kiitos kivasta haasteesta. Toteutin tämän haasteen, koska kysymykset olivat kerrankin vähän syvällisempiä ja jouduin vähän pohtimaankin niitä. Haastan kaikki lukijat tähän, tämä oli oikeasti aika kiva! :) Mikä hevonen on ollut sinulle kaikista läheisin ?
Kuten ehkä arvata saattaaa, Majuri :)

Mitä arvostat hevosessa? 
Arvostan sitä, että hevonen elää täyttä hevosen elämää luottaen ja kunnioittaen ihmistä. Myös sitä, että hevoset antavat niin paljon anteeksi ja rakastavat ehtona vain se, että ihminenkin rakastaa.
Oliko liian syvällistä? :D
 

Millainen hevonen on sinun mielestä hyvä/huono ratsastaa
Hevonen on hyvä ratsastaa, kun se kuuntelee ratsastajaa ja tekee nöyrästi yhteistyötä ihmisen kanssa. Huonoimmillaan hevonen on ratsastaa, kun edellämainitut asiat eivät toimi. Luulen kuitenkin, että kaikista terveistä hevosista voi saada hyviä ratsuja. 

Oletko tyytyväinen taitoihisi ? Haluaisitko kehittää jotain osa-aluetta?
Olen suhteellisen tyytyväinen. Joskus tulee sellaisia päiviä, kun ei vaan osaa ja kaikki omassa ratsastuksessa ärsyttää. Haluaisin päästä ratsastamaan kokeneemmilla hevosilla, jotta voisin kehittää paremmin omaa ratsastustani.

Oletko tavoitteellinen ratsastaja?
Haluan kehittyä, mutta en kisoja varten. En ole kisaajatyyppiä, nautin itsekseni onnistumisen tunteista :) Tavoitteena on tietysti kehittää itsestään huippuratsastaja, joten sen puolesta voin sanoa, että olen tavoitteellinen ratsastaja. Yleensä minulla on Majurinkin kanssa jokin tietty asia, mitä treenaamme enemmän.Oletko saavuttanut kaiken haluamasi?
En varmaan koskaan tule saavuttamaan, koska aina jos jotain saa, niin haluaa vaan lisää. Ahne kun on ;) Mutta ihan totta puhuen, olen erittäin tyytyväinen tilanteeseeni. Minulla on maailman ihanin avomies, pari hyvää ystävää, juuri minulle sopiva hevonen, jonka kanssa kaikki sujuu (koputetaan puuta), koiravauva tulossa ja muutenkin elämä hymyilee ja elän onnellista elämää. Joten kyllä, olen saavuttanut aikalailla kaiken tarvitsemani elämässäni :)

Haluaisitko joskus oman tallin?

Kyllähän se haaveissa on, että omassa pihassa olisi pieni talli, johon omat hevoset mahtuisivat. Aina saa haaveilla :)

Haluaisitko työskennellä ulkomailla hevosten kanssa ? Missä & Miksi ? 
En, ainakaan hevostenhoitajana. Se on rankkaa puuhaa, eikä minua kiinnosta olla talliorjana :D Jos olisin huippuratsastaja, niin sitten toki ratsastushommissa voisin työskennellä. Minua ei kuitenkaan koskaan ole kummemmin nuo ulkomaat kiinnostaneet hevosten osalta. (Paitsi hevosen ostaminen ulkomailta voisi tulevaisuudessa olla mahdollista)


Millainen hoitomenetelmä on hevosille mielestäsi parhain ?

Ei pakoteta hevosta mihinkään ja mennään hevosen ehdoilla, mutta ihmisen säännöillä. Ollaan hevoselle johtaja, mutta rakennetaan myös luottamusta. Annetaan hevosen elää onnellista ja turvallista elämää, liikutetaan, hoidetaan ja ruokitaan kunnolla.


Mikä on sinulle tärkeintä hevosurheilussa ?
Tämä on aika vaikea kysymys. Minä vain pidän siitä, että saan työskennellä hienon eläimen kanssa ja rakentaa molemminpuolista luottamusta ja onnistua yhdessä. Yhdessä tekeminen ja onnistuminen.

Millainen olisi viikko ilman hevosta ?
Lähtisin ulkomaille lomailemaan ja löhöilemään! Unohtaisin hetkeksi kaiken (joojoo, koko ajanhan se olisi mielessä, että miten Majuri voi :D), nauttisin ja rentoutuisin. Yksi semmonen viikko tänne kiitos!


4 kommenttia:

  1. Minä voisin tehdä myös tämän, tämä on kiva haaste! Kerrankin jotain missä joutuisi vähän pohtimaankin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, tää oli kyllä kiva! Ja joutui tosiaankin vähän miettimäänkin :) Lueskelen sen sitten sun blogista ;)

      Poista