sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Koulutuuppausta ilman satulaa (paljon kuvia!)

Vihdoinkin uusia kuvia! Tästä kiitos kuuluu Jasulle (käykää kurkkaamassa Jasun blogi). Majurin selkä ei ole enää arka ja ratsastaessakaan se ei ole oikeastaan pahemmin jäykkä. En kuitenkaan vielä uskaltanut laittaa selkään satulaa, joten tänään mentiin vielä ilman. Onneksi ilmankin pystyy ihan hyvin tuuppailemaan koulua.Koko ratsastuksen ajan Majuria sai ratsastaa tosi paljon pohkeella ja taivuttelut olivat vielä vähän jäykän oloisia. Etenkin alkuun Majuri karkasi koko ajan avuilta ja meno oli sen takia välillä vähän huteraa. Loppua kohti parani huomattavasti ja ihan lopussa Majuri oli jopa ihan hyvin avuilla.

Alkuun Majuri jopa karkasi välillä avuilta - ei yhtään Majurin tapaista.
Takapää ei meinaisi millään jaksaa liikkua.
Menin koko ratsastuksen ajan vähän löysemmällä ohjastuntumalla ja keskityin siihen, että saan Majurin liikkumaan aktiivisesti, mutta rennosti eteen. Ihan en kuitenkaan saanut Majurin takapäätä työskentelemään niin hyvin kuin olisin halunnut. Maltoin kuitenkin olla vaatimatta liikaa, ettei Majuri jumiudu uudelleen. Pikku hiljaa kohti tavoitteita :)


Tää kuva oli pakko julkaista, mitäköhän tässä touhutaan :D


Laukat sujuivat yllättävän hyvin, kun viimeisen viikon ajan ne ovat olleet todella huonot jumituksen takia. Tänään laukka kuitenkin jopa pyöri vähän ja Majuri ei ollut niin jäykkä. Tästä se taas lähtee paranemaan!

Ja sitten niihin poseerauskuviin. Ajateltiin ottaa Iinan ja Dessin kanssa yhteiskuvia meistä neljästä. Tehtävä osoittautuikin yllättävän vaikeaksi, oli lähes mahdotonta saada onnistunutta kuvaa neljästä riekkuvasta apinasta. Tässä siis niitä onnistuneita ja vähän vähemmän onnistuneita otoksia :D


Tämä kuva on ehkä ainoa oikeasti onnistunut!


Mitäs mieltä olitte kuvista ja tällaisesta postauksesta?10 kommenttia:

 1. Tuo toiseksi viimeinen kuva on jotenkin aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Majuri on kyllä söpö karvaturri siinä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoos! Tällä kertaa laitoin aika paljon kuvia, kun en osannut valita :)

   Poista
 3. Tykkäsin tästä tosi paljon :). Kuvat on ihania ja oli kiva kuulla jtn ihan teihän arkipäivän touhuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä että tykkäsit! :) Kerrankin oli kuvaaja mukana niin oli helpompi kuvien avulla kertoa arkipäivästä :)

   Poista
 4. Upeita kuvia minusta, todellakin enemmän kuin yksi oikeasti onnistunut :), iloisia kuvia ja useampi kuva vaikka samasta tilanteesta tekee tilanteen elävämmäksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Nuo ovat kyllä sellaisia iloisia kuvia, että tulee hymy huulille :)

   Poista