perjantai 3. toukokuuta 2013

Miten tästä jatketaan?

Kiitos kaikille kommentoijille viimeisimpään postaukseen, piristi kyllä päivää, kun onnitteluita tuli niin paljon! :) Ja pahoittelut hieman harhaanjohtavasta otsikosta, en voinut vastustaa kiusausta!

Vaikka Majuri onkin minun nimissäni nyt kokonaan, ei mikään tule käytännössä muuttumaan. Ratsastan Majuria yhtä paljon kuin ennenkin, ainoastaan kulut ja vastuu lisääntyivät. Nyt päätän Majurin asioista kokonaan itse.

Kaikki myös tuntuu samanlaiselta kuin aina ennenkin. Onhan Majuri ollut "minun hevonen" lähes alusta asti, joten mikään ei sen kummemin ole muuttunut, eikä arkeni tämän johdosta juurikaan muutu.

Kesälaitumille lähtökin alkaa lähestyä! Tämän hetkisen suunnitelman mukaan hepat lähtevät noin kuukauden päästä laitumille, noin kymmenen kilometrin päähän talliltamme.
Jotta ei ihan innostuta kesän tulosta, niin laitan tähän vielä pari tänään otettua, hyvin keväistä kuvaa. Majurikin on vielä kamala karvakasa!
4 kommenttia:

  1. Mie sain just hyvän postausidean :)
    Tehkää kesällä Iinan kanssa ratsastusretki ja tehkää siitä videopostaus! Ois tosi mielenkiintonen ja varmaankin hauska :P

    VastaaPoista
  2. http://mylife-whithorses.blogspot.fi/ Blogissani tein uuden postauksen jossa esittelen blogeja joita luen,siellä on myös sinun blogista jos haluat käydä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista