perjantai 17. toukokuuta 2013

Huoleton päivä


Päästän Majurin vapaaksi kentälle. Ruoho on vihreää aitojen toisella puolella. Huulet pitkänä Majuri hamuaa ruohontupsuja. Se ei jaksaisi millään tehdä mitään. Vihreä houkuttelee.

Majuri käy välillä piehtaroimassa. Juuri harjattu karva peittyy pölyn alle. Täytyy harjata uudelleen ennen kuin nousen selkään. Siitä muistuu mieleeni, että onneksi kohta on Majurin pesupäivä, saa vanhatkin pölyt huuhdeltua pois.

Harja pyyhkii suurimman osan pölyistä pois, osa on jo tunkeutunut karvan alle. Iina heittää minut Majurin selkään. Olo tuntuu kummalliselta, kun ei ole varusteita, ohjaaminen on hieman hankalaa. Se vihreä aidan toisella puolella kun on niin puoleensa vetävää.
Ihmettelen miten Majurilla ei tosiaankaan ole kuuma? Tai onhan sillä, pakko olla tuossa karvassa. Tiputtaisipa se ne kiireesti pois. Mutta se taitaa olla turha toivo.

Räps! Räps! Kuvissa minun naamani näyttää tyhmän valkoiselta. On outoa olla ilman kypärää päässä, pääni näyttää luonnottoman pieneltä. Aatu haukahtelee kentän laidalla, päästäkää mut mukaan juoksemaan!

Lopuksi vielä maastoon taluttelemaan. Tai oikeastaan syömään vihreää. Aatu on toisessa kädessä, Majuri toisessa. Ne ihmettelevät toisiaan. Molemmat mutustavat ruohoa, Aatu haastaa Majuria leikkiin.

Rento, lämmin ja huoleton päivä.
8 kommenttia:

 1. Repesi :DD
  Tuo kolmanneks alin kuva on jotenkin niin "Aivot narikassa ja let's kesämeininki :P"
  Mutta on se kesän tulo niin kiva juttu :)
  Huomenna varmaankin päästetään meidän lauma riehumaan kentälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :D Kesän tulo on kyllä niin kiva juttu! Ollaan sitä odoteltukin :)
   Noni, siitä ne hepat nauttii ;)

   Poista
 2. Ihanan rentoja kuvia teistä :). Ja voih, voin niin samaistua tuohon alun kirjoitukseen ja kuvaukseen. Ihan samanlaista täällä -piehtarointia ja ruoho aidan toisella puolen kiinnostaa enemmän ;)

  Ootte tosi kauniita yhdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos :) <3 Se on kumma kun se ruoho alkaa vihertää niin se on jotain niiiiin vastustamatonta! :D

   Poista
 3. sulla on kiva tyyli kirjoittaa! Ja nuo kuvat on tosi ihania :> tykkään sun blogista tosi paljon ja ilahdun aina kun huomaan että olet postannut (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon kivasta kommentista! :) Ihanaa, että joku oikeasti ilahtuu siitä, että postailen. Kiitos, piristit päivääni! :)

   Poista
 4. oi, ihana toi koira!! ♥

  kiva blogi sul! :)

  kurkkaatko? -> http://e-i-p-johku.blogspot.fi/

  VastaaPoista