sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Finnderby (kuvia, mielipiteitä, ostoksia)!

Finnderby. Eilinen reissu Iinan kanssa oli ensimmäisemme sinne. Sain vapaaliput, joten pitihän se käydä kokeilemassa. Suhtauduin vähän varauksella koko tapahtumaan ja ajattelin, että tuskinpa sieltä mitään irti saa, mutta Finnderby yllättikin minut positiivisesti.

Minulla oli matkassa mukana järkkärini (Canon EOS 500D) ja kuvia tulikin otettua jonkin verran. Olen aivan ruosteessa kuvaamisen suhteen ja ensimmäiset kuvat olivatkin aivan epäonnistuneita. Mutta ehkä sieltä joukosta muutama hyväkin kuva löytyi, katsokaa ja kommentoikaa!

On pakko hehkuttaa, miten ihania maalaismaisemia tuolla oli!
Vaikka kovin kaukana Ypäjä ei olekaan, niin kyllä heti huomasi maisemista, että tultiin maalle :)

Tämä kuva on minun suosikkini!

Mikä kuva oli mielestänne onnistunein otos?


Ja sitten niihin ostoksiin. Finnderbyn expo-aluekin jätti positiivisen mielikuvan. Alue ei ollut liian ruuhkainen ja tarjoukset olivat erittäin hyviä! Mennessämme Ypäjälle ajattelin, etten osta mitään sieltä, mutta kun joka paikassa oli hyviä tarjouksia, niin tavaraakin lähti edullisesti jonkin verran mukaan.

Tämän Horzen pikeepaidan ostin viidellä eurolla. Se sopii kisapaidaksi tarpeen tullen ja tavalliseenkin ratsastuskäyttön se sopii hyvin.

Ensimmäinen omistamani Kisngsland-tavara. Nämä sukat olivat tarjouksessa kolmet kahdella kympillä, joten ostettiin Iinan kanssa molemmille tällaiset. Kuvasta ei välttämättä väri näy hyvin, mutta ne ovat tumman harmaat.

En tarvitse riimunnarua, mutta se maksoi vain euron. Euron? Olihan se sitten pakko ostaa.

Aatulle tarttui matkaan takki ensi talveksi. Hintaa oli parikymppiä. Olen metsästänyt halpaa koirantakkia ja nyt se sitten löytyi, hyvä löytö siis!


Mukava lauantaipäivä takana. Kävittekö te Finnderbyssä? Mitä lähti mukaan ja mitä mieltä olitte tapahtumasta? Ja pidittekö tämän tyylisestä, kuvapainotteisesta postauksesta?

8 kommenttia:

 1. hehe mäki olin hoitajan roolissa tuolla to & la, Leo pääs kuviinki. aika edustava toi yks raippakuva kyllä :D Mutta joo ihan kivoja kuvia, mun silmään osan otit liian aikasin, on jotenki kivempi kun hevonen ei oo ehtiny kerätä takajalkoja ihan käpryiks alle :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, eipä satuttu törmäämään :D Kiitos palautteesta, osa saattaa olla kyllä vähän huonoon aikaan otettu :)

   Poista
 2. Voi vitsi miten en tajunnu että olitte iha meiän vieressä kuvailemassa! Hienoja otoksia kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no höh, siellä me tönötettiin kentän laidalla :D
   Kiitos! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, ja mun lemppari taitaa olla sama kuin sinunkin (: nauroin kylllä hieman tuolle ratsastajalle kun söpösi kieli ulkona xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Heh, keskittynyt ilme hänellä kyllä :)

   Poista
 4. hienoja kuvia olet saanut : ) munkin pitäis laittaa koneelle finnderby kuvia ja kattoo mitä sieltä löytyy, haha.

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista