keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Muistoja menneisyydestä

Selailen tuhansia ja tuhansia vanhoja hevoskuviamme, jotka sain käsiini. Välillä naurattaa, välillä ihan hirvittää. Miten minulla olikaan noin huono istunta? Oliko Majuri oikeasti tuon näköinen? Ainiin, tämän kuvan minä muistan!

Erilaisia muistoja nousee kuvista mieleen ja päätinkin avata vanhat arkistot ja julkaista muutamia kuvia menneiltä vuosilta tänne bloginkin puolelle. Tältä minä ja Majuri olemme tosiaankin joskus näyttäneet.

On huhtikuu 2008. Majuri makoilee tarhassa, kun menen hakemaan sitä. Iina on kameran takana ja yritämme ottaa hienoja kuvia minusta ja Majurista, tässä kuitenkaan kummemmin onnistumatta...  Vuosi 2007. Iina hoitaa Pikkistä ja minä Majuria, joka näyttää taas vaihteeksi kiukkuista naamaa.


Olemme ehtineet tutustua toisiimme vasta parin kuukauden ajan. On siis vuosi 2007. Majurin lempiharrastus on itsensä vapaaksi kiskaiseminen. Tälle kuvasarjalle ei kyllä voi jälkeenpäin kuin nauraa!Ruokinta-aika vuonna 2007. Majuri rikkoo muovisia ruokakippoja työkseen, jopa joka päivä. Tässä kuvassa Majuri näyttää jopa ihan komealta ja niiiin nuorelta. Leikkasimme Majurille aluksi ratsutukkaa, kun sillä sellainen oli tullessaankin. Näin kuitenkin Majurista vanhan kuvan, jossa sillä oli ihana, ryntäisiin ylettyvä liehuletti ja päätin, että kasvatan sellaisen Majurille takaisin.Vuosi 2007. Yritän nostaa laukkaa ja kyllähän se nousee, mutta aikamoista räpellystä se on.Vuosi 2008. Majurin harja kasvaa hyvää vauhtia, nyt se näyttää kyllä lähinnä kamalalta ylikasvaneelta ratsuntukalta.Olemme ensimmäistä kertaa loiskuttelemassa vedessä vuonna 2008. Tästä Majuri nauttii ja molemmat ollaan ihan märkiä!


Vuosi 2008. Laukka on kyllä vielä aikamoista räpellystä!


Majuri ei sitten millään jaksa nostaa jalkojaan. Hyppäämisestä ei tule mitään, joten jätetään se homma tältä päivältä. Kuva on vuodelta 2008. Muistan ikäni tuon päivän, Majuri ei ole koskaan tuon päivän jälkeen hypännyt noin huonosti ja laiskasti.


Vuosi 2008. Yritämme ottaa hienoja yhteiskuvia minusta ja Majurista. Vaan mitä tekee Majuri, yrittää tietenkin syödä kameralaukkuani.On vuosi 2008, olemme lähdössä porukalla Match Show:hun. Majuri on viimeisen päälle puunattu ja käyttäytyykin yllättävän rauhallisesti. Majuri näyttää tässä ihanan kiiltävältä ja tosi komealta, harjakin on jo vähän kasvanut.


Vuosi 2009. Peltolaukkailujen jälkeen kävelemme loppukäyntejä auringonlaskussa.Vuosi 2010. Majurin kanssa koulutyöskentelyä kentällä.Iina ja Majuri pellolla vuonna 2010. Majuri näyttää niin hienolta tässä, vaikka nuo sen kamalat mahakarvat vähän naurattavatkin.


Siinä muutamia poimintoja noiden tuhansien kuvien joukosta. Välillä on ihana katsella mennyttä aikaa, mutta toisaalta on ihanaa, kun ne kaikki vaikeudet ja vastamäet ovat takanapäin.

Kohti uusia seikkailuja siis!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo Majuri aina kasvattaa hirveet karvat talveks eikä meinais millään luopua niistä vaikka olis lämmin :D

   Poista
 2. Onpa nopeaan harja kasvanut!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinänsä joo :) Nelisen vuotta siinä varmaan meni ennenkuin se oli kasvanut kunnolla pitkäksi :)

   Poista
 3. Viimeinen kuva on piste iin päälle!

  VastaaPoista
 4. Todellakin Majurilla on upea hulmuharja, se on sille paljon omempi tukka kuin "ratsutukka". Tuossa kuvasarjassa jossa Majuri kiskaisee itsensä irti sillä on ihan samanlainen katse silmissä kuin Skinnyllä silloin jos se on jotenkin kummallinen, pelkää jotain tai osoittaa jotain omaa vahvaa mielipidettään tms. vähän semmoinen "kapinallinen" ilme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin paljon omempi tukka, vaikka ratsukin ihan hyvin Majurille sopisi :)
   Joo, aivan tuollainen kapinallinen ilme. Kyllä hevosista taitaa aika hyvin nähdä naamastakin kun ne ovat tuollaisella tuulella, ainakin Majurista huomaan nykyään sen :)

   Poista