torstai 31. tammikuuta 2013

Sumussa

 
Märkää lunta tuli eilen taivaan täydeltä niin paljon, että oli turha yrittää lähteä ajamaan tallille. Tallille vievä tie, jota pitkin pitäisi ajaa yli 10 kilometriä, oli ollut hetken auraamatta ja tiellä oli varmaan 15cm lunta. Jätimme tallin eilen väliin, ihan suosiolla.

Tänään sää olikin ihan erilainen. Ei satanut lunta, oli lämmin ja sumuista. Tiekin oli lähes sula ja pääsimme helposti ajelemaan tallille valoisaan aikaan. Koska kerrankin olimme valoisalla liikenteessä, päätimme Iinan kanssa lähteä maastoon köpöttelemään.Kävelimme heijastinliivit niskassa vähän matkaa autotietä pitkin ja tulimme vakiopeltotielle. Peltotie oli kuitenkin aivan koskematon ja lunta oli varmaan puoli metriä! Jätettiin se tie toiseen kertaan ja lähdettiin takaisin tallille päin toiselle polulle. Lähipolku oli onneksi hyvässä kunnossa ja lunta oli sopivan vähän - hepat joutuivat nostelemaan jalkojaan, mutta liikkuminen ei käynyt hankalaksi.


Majuri käyttäytyi koko matkan ajan taas mallikkaasti. Vastaan tuli bussi ja monia autoja, joita Majuri ei pelännyt ollenkaan, vaikka emme ole taas hetkeen maastoilleet. Olin matkassa taas ilman satulaa, mutta olo tuntui silti turvalliselta. Olihan minulla allani luottohevonen :)

Lopuksi pyysin Iinaa ottamaan vielä muutaman kuvan minusta ja Majurista, niin ei jää ihan kuvattomaksi tämä postaus. Minun mielestäni kuvat onnistuivat yllättävän hyvin, vaikka Majurilla olisikin ollut kiire Dessin luo tarhaan. Sitäpaitsi kuvissa on jotenkin tosi kiva tuo sininen sävy, josta itse tykkään kovasti! :)
P.S. Huomasitteko muuten uuden taustan, jonka tein? Tämä on ensimmäinen tausta, jonka olen "itse tehnyt" ja kyllä sen väkertäminen aika paljon hermoja raastoikin. Siitä ei pitänyt tulla noin vaaleanpunaista, mutta eipä kai tuo haittaa, kun on ystävänpäiväkin tulossa :)
Mitä pidätte?


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva tää tausta, ja kuvat myös :) Täälläkin on ollut pari päivää tosi huono ilma, eikää kyllä huvittanut tehdä mitään muuta kun olla sisällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Jep, toisaalta on kiva kun on lämmin, mutta vesikeli tai hirvee lumipyry ei oo mukavia.

   Poista
 2. Ihanan sumuista ! Vitsi haluisin sumusella ilmalla pitää jotkuu kunnon kuvaukset mut ikinä ei osu !

  Ja tosi kiva toi tausta ! Vaaleanpunainen sallittakoon näin ystävänpäivää odotellessa, aattelin samoin ton omanki ulkoasun julkaistessani..... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, tulis varmaa hienoja kuvia jos pitäis kunnon kuvaukset sumusäällä! :)

   Kiitos! Jep, pitää varmaan antaa sen olla ainakin ystävänpäivän ajan, ehkä jos sen jälkeen jaksais ruveta muokkailemaan :D

   Poista
 3. Tuo taustan kuva ei oikeen pääse oikeuksiinsa kun jää tuonne taakse, mutta vaaleanpunainen on tosi kiva, en ees ois huomannut vaaleanpunaista sävyä ellen ois lukenut siitä XD, taidan olla hieman sokea :D. On sen verran hienovarainen vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, sen kuuluisi kyllä olla tuossa reunassa niin ettei jää taakse, mutta sinulla saattaa olla erilaiset asetukset koneessa niin saattaa näkyä erilailla :D
   Hyvä, ettei vaaleanpunainen ole liian räiskyvä :D

   Poista
 4. Kuuluuko tuossa oikeessa reunassa olla tommonen harmaa alue?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuossa taustassa? Ei kuulu, joissain tietokoneilla sellainen siinä luultavasti näkyykin, koska tausta on tavallaan liian pieni (jouduin pienentämään sitä, kun kokorajoitus tuli täyteen). En ole vielä keksinyt ratkaisua ongelmaan :D

   Poista