torstai 28. kesäkuuta 2012

Ongelma ratkaistu (?)

....nimittäin putoilevien kenkien ongelma, sillä tilaukseen lähtivät simple bootsit! Majurilta on nimittäin taas pudonnut etukenkä (ja itseasiassa myös takakenkä), eivätkä ne ole pysyneet kuin korkeintaan viikon. Turhia vapaa päiviä tulee kenkien pudotessa, joten halvemmaksi ja vähemmän hermoja raastavaksi vaihtoehdoksi tulevat nuo simple bootsit. Toivotaan nyt, että tämä kenkien pudottelu ongelma olisi ratkaistu - tai ainakin simple bootsit sitä helpottaisivat.


Juhannuslomailuni aikana Majuri on kerännyt vähän virtaa, vaikka onkin saanut kevyttä liikuntaa sen aikana. Lisäksi nyt joudutaan vielä hetki olemaan kevyemmällä liikunnalla, kun odotellaan, että simple bootsit tulevat.
Majuri kyllä yllätti minut, kun tulin parin päivän poissaoloni jälkeen takaisin. Yleensä se on kiukutellut minulle, jos olen ollut yhdenkin päivän poissa, mutta nyt sen käytös oli päinvastaista. Se oli tosi kiinnostunut minusta ja katseli ja haisteli koko ajan uteliaana. Majuri oli oikein kiltteyden ja rauhallisuuden perikuva ja tuntui olevan mielellään harjattavana. Ei kiukuttelusta tietoakaan :)
Kesälaitumilla olo on ihan kiva, mutta kyllä sitä omaa kenttää vähän kaipaa. Nyt kentälle ei pääse, jos kenkä on pudonnut, kun joutuisi kävelemään niin pitkän matkan kivisellä hiekkatiellä. Pellolla ratsastuskaan ei aina onnistu, jos on ollut sateinen päivä, koska pellon pohja muuttuu liukkaaksi. Toivotaan nyt, että simple bootsit ovat hintansa veroiset ja tämäkin ongelma tulee ratkaistuksi!


P.S. Lukijat, otan mielelläni vastaan kommentteja ja mielipiteitä blogistani. Minkä tyylisiä postauksia haluaisitte lisää tai onko jotain muita kehitysideoita? Kommentoimalla voit vaikuttaa ja sitä kautta blogiani on mukavampi lukea :)

21 kommenttia:

 1. Blogisi on mukava ;) ehkä saisi joskus tulla videoitakin päivältä :) sellanen olisi mukava että kuvaisit vaikka muutaman päivän kaikkea mitä touhuilet majurin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Videoita on toivottu aika paljon, joten pitääpä toteuttaa jonkinnäköinen videopostaus tässä lähiaikoina.

   Poista
 2. siellä tallilla missä minä käyn(siis yksityis talli) siellä on yhellä hevosella tollaiset "töppöset" ja on olleet erittäin hyvät!sille laitettiin ne knssa kun pudotteli kenkiään koko aika!

  VastaaPoista
 3. Tykkään blogista kovasti tällaisenaan. Voisit tietysti postailla useammin (sitähän kaikki lukijat toivovat kaikilta blogeilta ;)), mutta muuten tykkään. Kirjoitat sopivin väliajoin eri aiheisia erikoispostauksia ja normipostauksiakin on kiva lukea. Sulla on kiva kirjoitustyyli, ja postauksissa on aina nättejä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Kiva kuulla noin positiivista kommenttia :) Tuohon postaustahtiin olenkin yrittänyt saada vähän muutosta aikaan, mutta sille ei oikein voi mitään kun aika on rajallista ;)

   Poista
 4. Tämä hurmuri-hulmuharja on niin upea ilmestys, että ei siinä sen kummempia kommervinkkejä tarvita ;). Minäkin pidän kirjoitustyylistäsi ja upeista kuvista. Tekstit ovat selkeitä ja helppolukuisia. Videot taitavat olla nyt vähän "muotia" ja onhan niitä kiva katsoa :) -ovat vaan melkoisen vaivan takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja peukkuja lenkkareiden odotukseen :D

   Poista
  2. Kiiiitos! Kiva, että moni pitää kirjoitustyylistäni ja kuvista! :) Niinhän ne videot nyt taitavat olla, niitä on kyllä aika työläs toteuttaa, mutta ehkä tässä lähiaikoina jonkinmoisen saisin aikaiseksi tehdä ;)

   Poista
 5. Seuraavaks alkaa irrota takakengät.... :D

  VastaaPoista
 6. Itse tykkään katsella kuvia! :--) Okei, sun blogissasi ei ole mitään vikaa, kuvia on tarpeeksi ja teksti on ihan sujuvaa! ;D Mä muuten tykkään teidän videopostauksista tosi paljon, että jos saatte sen videonkin tohon blogiin niin se olisi kiva (no kukakohan jaksaisi tehdä joka päivä videota yli-innokkaan lukijan takia? XD). Siis joskus kun teette jotain erityistä (huooh, koita minä jo tajuta että ne tekee jo!). :-D Toi bannu on kaunis ja mä tykkään tästä vaaleansinisestä sävystä. :) Ja muuten, Majuri on tosi kaunis! :) Ihanan värinen ja sen arina kosketti mua (luin sen pari viikkoa sitten :D)! Hehheh, kohtalo on yhdistänyt jälleen kaksi ystävää.... x)) Sori kirjoitusvirheet, kun innostun niin en välitä mitä kirjoitan! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävistä kommenteista! :) Videoita onkin toivottu nyt paljon, että sellaisen luultavasti tässä lähiaikoina kyllä väsään :) Heh, kohtalo puuttui peliin minun ja Majurin tarinassa ;)

   Poista
 7. Tää on kiva blogi, tykkään kirjoitustyylistäsi, ja kuviakin on sopiva määrä. Banneri on kiva ja tää vaaleensininen on kans kiva. Sellanen päiväni kuvina postaus on sellane perus, hyvä ja videopostaukset on kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia sinullekin! :) Tuo päiväni kuvina voisi olla helppo ja toteuttamisen arvoinen postaus, pistän muistiin! :) Videopostausta onkin toivottu paljon, niin sellainen tulee varmaan lähiaikoina! :)

   Poista
 8. Olis kiva saada sellanen pikku postaus missä kerrot majurin ruokinnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Majurin ruokinta ei mitenkään erikoinen ole, mutta voishan tuon toteuttaa :)

   Poista
 9. mun blogissa ois sulle haaste. :) Blogini on http://inga-kertoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Postauksia voisi tulla hieman useammin, kirjoitat kuitenkin todella hyvin niin mielellään sitä enemmänkin lukisi. Muuten on kyllä ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) postaustahtiin on vaikea vaikuttaa kun aika on rajallista, mutta siihenkin yritän saada muutosta aikaan! :)

   Poista