maanantai 25. kesäkuuta 2012

Top 5 blogit + arvostelut!

Blogeja tuli 15 kpl, joista päätin valita 5 parasta tarkemmin arvosteltavaksi. Loput 10 arvostelin muutamalla sanalla :) Tässä arvostelut olkaa hyvä!

TOP 5

Marliinun elämää

"Suomenhevostamman arkea, valmentautumista ja kilpailemista =)"

Heti ensi silmäyksellä blogia teki mieli katsella hieman enemmän. Banneri on hieno ja ulkoasu on muutenkin rauhallinen ja selkeä. Teksteissä on ihania kuvia, mutta myös tekstiä löytyy. Kirjoitustyyli on selkeää ja ytimekästä ja sitä jaksaa lukea. Postausvälikään ei ole turhan pitkä, joten mitään huonoa sanottavaa ei oikeastaan ole. Mukavan selkeä blogi siis ja rauhallinen ulkoasu :)Flying without wings

"Entisen ravurin kanssa touhuamista ja satunnaisesti kukkahattutätejen järkyttämistä kisaradoilla ;)"

Noran blogi on ehdottomasti viiden parhaan joukossa! Blogissa esiintyy kiinnostava kaksikko, jonka elämää on mielenkiintoista seurata. Hienosti eteenpäin viedyn lämminverisen kanssa touhuilusta kertovia tekstejä lukee mielellään :) Postausväli on sopiva ja postaukset ovat aina vähän erilaisia ja kiinnostavia. Välillä tekstit voisivat kyllä olla hieman pidempiäkin, jaksaisi lukea vähän enemmänkin tekstiä. Ensi silmäyksellä blogi ei näytä ihan niin mielenkiintoiselta, kuin se onkaan, ehkäpä banneria voisi päivittää houkuttelevampaan? :)From sad to happy

"Suomenhevostamma välkkeen pirran elämää pullahevosravurista ratsuksi :)"

Blogin erikoinen nimi herätti heti kiinnostuksen ja kun blogin ulkoasua katsoi, ei voinut muuta kuin lukea blogia hieman. Postaukset ja kuvat ovat erilaisia, eikä aina samaa. Videoitakin taitaa jonkin verran olla tuomassa erilaisuutta. Tekstit ovat selkeitä ja helppo lukuisia. Plussaa on myös se, että postauksissa on eri aiheita, eikä aina samanlaista "tänään ratsastin koulua" päivittelyä. Kuvia ja tekstejä on sopivasti, joissain postauksissa enemmän kuvia, joissakin enemmän tekstiä :) Välilehdetkin on tehty hyvin ja niistä saa hyvin tietoa blogista. Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja selkeä blogi.Ponityttö seikkailee

"Pian 15-vuotiaan ponitytön elämää kisojen, valmennusten ja tuntien parissa."

Ihanan pirteä ja eloisa blogi bannerista lähtien. Sivupalkin "Nippelitietoa" linkit ovat erittäin hyvin tehdyt ja niihin kiinnittää hyvin huomionsa, kun eivät ole ihan peruskaavan mukaiset. Postaukset ovat ihanan erilaisia ja niitä lukee mielellään, etenkin kun seassa on vielä hyviä kuvia :) Videoitakin on seassa hyvin ja muutenkin tekstit ovat eläväisiä kuvien ja videoiden takia. Postauksia tulee tarpeeksi usein ja niitä jaksaa lukea. Kokonaisuudessaan erittäin pirtsakka blogi :)Aatuponin Elämää

"Blogi russruunan&omistajan elämästä (:"

Syötävän suloinen poni hurmasi minut jo bannerista lähtien ja oli pakko katsella blogia hieman tarkemmin. Blogin ulkoasu on rauhallinen ja ulkoasuun sopii, että vasemmalla sivupalkissa on linkit ponin ja kirjoittajan esittelysivuille (yläpalkissa ne eivät olisi niin hyvät). Esittelyt on tarkoituksella jätetty lyhyeksi, joten sekin herättää mielenkiinnon lukea lisää blogista. Blogitekstit ovat selkeitä ja niitä jaksaa lukea. Plussaa teksteihin tuo ihanat kuvat. Ihana ja mielenkiintoinen blogi kaikenkaikkiaan ja minulle tuli ihan yllätyksenä, että kirjoittaja on melko nuori, sillä teksteistä sitä ei huomaa :) + liityin lukijaksi :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koska viiden parhaan blogin valitseminen oli vaikeaa, pienet asiat tiputtivat hienoja blogeja pois viiden parhaan joukosta. Tässä vielä muutama sana muista mukana olleista blogeista.

Life in the ZOO Ihana blogi, ihania kuvia, hyvä blogin nimi ja mielenkiintoinen aihe blogilla. Ulkoasua voisi hioa vielä hieman :)

My life as Aino Hieno ja selkeä ulkoasu ja ihania kuvia. Mielestäni postauksissa voisi olla enemmän tekstiä :)

All about us Kiinnostavan näköinen blogi ja kivoja kuvia, mutta kuvia on minun makuuni liikaa ja ne ovat melko samantyylisiä. Enemmän erilaisia postauksia ja enemmän tekstiä :)

Tupsutassun elämää Postauksissa on paljon kuvia ja postaukset ovat erityylisiä. Erikoinen heppa kiinnittää huomion. Osa kuvista oli muokattu ja osa ei, se häiritsi hieman. Lisäksi vaikka teksteissä oli paljon kuvia, ne olivat aika samantyylisiä. Pientä fiksausta kuvien sommitteluun ja ulkoasuun, niin hyvä tulee :)

My life with Kingsthon En löytänyt blogista ollenkaan esittelysivuja, joten blogin idea ja se mistä se kertoo jäi hieman epäselväksi. Blogia oli myös vaikea lukea, koska tausta ja räikeä teksti sekoittuivat toisiinsa. Selkeämmäksi ulkoasua, esim. tekstin tausta ei-läpinäkyväksi, niin se helpottaisi jo kummasti lukemista.

Tumpelosta tähdeksi Blogilla on mielenkiinnon herättävä nimi ja banneri on hauska :) Blogitekstit ovat hyviä ja kuvia on riittävästi. Osassa postauksissa kuvat ovat kuitenkin aika samantyylisiä, joten vähempikin määrä kuvia riittäisi :)

You make me smile Spirit on kaunis heppa. Tekstit ovat minun makuuni turhan "puhekielellä" kirjoitetut, tekstit voisi kirjoittaa hieman selkeämmin :) Kuvat ovat aika samantyylisiä, mutta niitä on teksteissä tarpeeksi.

Pippuriponi ja valkea vuohi Banneri on ihana, se sopii jotenkin tosi hyvin blogin nimeen. "Minä"-esittelysivulta puuttui teksti, jota jäin hieman kaipaamaan (olisi päässyt blogin ideaan paremmin mukaan). Poninkin esittelysivu oli ilmeisesti kesken. Päivitysväli voisi olla tiheämpi, kuvia on riittävästi, mutta tekstiä voisi olla enemmänkin. Blogi on ilmeisesti melko uusi, joten hyvällä alulla olet :)

Sweet 14 Ilmeisesti lopetit bloggaamisen, mutta blogisi on melko selkeä, esittelysivut voisivat olla hieman selkeämmät. Postaukset taisivat painottua enemmänkin kuviin, mutta teksiä olisi ollut kiva lukea enemmänkin.

Behind the wings Tausta sinänsä sopii blogin otsikkoon, mutta se hieman sekoittaa blogin ulkoasua. Tekstit voisi kirjoittaa hieman selkeämmin (muutama kirjoitusvirhe pisti silmään). Postausväli on melko sopiva ja kuvia on tarpeeksi.

Siinä ne sitten olivat. Muistakaa, että nämä ovat vain minun omia mielipiteitäni ;)

16 kommenttia:

 1. Mun blogi mainitaan tuolle=D

  Kiitos!

  Joo vähä kirjotus vieheitä tulee, mut lievälukihäiriö saattaa olla niin sillei. Joo bugittaa aina toi taka kuva ku avaa blogin, mut siin menee hetki.

  Kiitos hirveesti mielipiteestäs=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ne muutamat kirjoitusvirheet sinänsä haittaa :) Ole hyvä! :)

   Poista
 2. Kiitos paljon!! Kiva että tykkäät :)

  VastaaPoista
 3. Liikutttko vielä Emppua?vaai missä se oikeen on nykyisin jjjaa jos et liikuta sitä niin ketä oikeen liikutat kun en pysy enään kärryillä kun youtubessa on niin monesta hevosesta videooo :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko Kotirinteen Emppua? Siskollani Iinalla ( http://prettydestiny.blogspot.fi/ ) oli Emppu ylläpidossa pari vuotta sitten, mutta se myytiin pois. En nyt muista tallin nimeä minne se myytiin. Ja jos tarkoitat youtubessa siskoni kanavaa (iiinna), niin siellä on kyllä aika paljon eri hevosista videoita :) Minä olen Majurin kanssa touhuillut 5 vuotta ja edelleenkin Majuri on menossa mukana :) Videot youtubessa ovat pääasiassa hevosista, joita Iina on ratsastanut/vuokrannut, eli Pikkiksestä, Empusta, Dessistä jne. Jos haluat lisää niistä tietoa, niin suosittelen kurkkaamaan Iinan blogia http://prettydestiny.blogspot.fi/ ja kysymään sieltä ;)

   Poista
  2. Okkeeiih ja juu tarkotin kotirinteen Emppua!Okkeeeiihh nyt selventy asia :D onkos sitten Majuri niinkun sun oma?

   Poista
  3. No hyvä :) Majuri on puoliksi minun omistuksessa.

   Poista