torstai 24. toukokuuta 2012

Majurilla on asiaa tästä päivästä!

Terve!
Minun piti taas tulla puhumaan teille asiaa. Tiedän että olette odottaneet tätä päivää, kun saan tönittyä Oonan pois tietokonetuolilta ja pääsen itse näppäimistölle. Arvatkaa mistä tiedän? No niistä lukuisista faniposteista, joita tulvii teiltä postilaatikon äyräiden yli joka päivä!

No mutta, löpinät sikseen. Mistäs aloittaisinkaan. Haluaisitteko kuulla tästä päivästä?

Oli tavattoman kuuma päivä. Ihollani olisi voinut paistaa kananmunaa (tai jotain muuta herkkua), kun otin brunea pinnalle takapihalla. No eikös kesken auringonpalvontani paikalle tullutkin Oona. En voinut muuta kuin lähteä mukaan. Tiedättehän millaisia nuo naiset ovat, kun näkevät miehen löhöävän. Nehän passittavat heti hommiin.

Tänään Oonalla olikin jotain jännää mielessä. Tarkat silmäni nimittäin näkivät kentällä esteen! Mutta voi pojat, kun pääsin kentälle, olikin puhti ja innostukseni laantunut. Aurinko porotti ja kenttä pölisi ja minun olisi pitänyt hypätä esteitä? Pari ensimmäistä estettä kielsinkin, koska minua ei vain yksinkertaisesti huvittanut.

No arvatkaapas oliko se sitten noloa, kun Dessi nauraa hirnui minulle pihaton kulmalta, kun en hypännyt esteitä. Olihan meikä pojan sitten pakko näyttää Dessille ja loput esteet hyppäsinkin oikein hienosti (ja kunnon ILMAVARALLA!). Olen varma, että haluatte nähdä kuvia hypyistäni, joten soitin kuvaajalleni ja pyysin saada kuvat asap (as soon as possible). Tähän väliin esittelen kuvat:Perjantaina mulla onkin rokotus, mutta minähän en semmosta pelkää! Olen paljon jännemmissäkin paikoissa lekurin käsissä ollut, joten rokotus on pikku juttu meikä pojalle! Saanpahan seuraavan viikon ottaa vähän iisimmin.

Ainiin, mun on aivan pakko sanoa tämä vielä: arvatkaapas kuinka mahdotonta on vastustaa tuota ihanaa vihreää herkkua, jota kasvaa kaikkialla muualla paitsi meidän tarhassa! Sitten kun sitä jossain on, esimerkiksi kävelylenkillä tien vieressä, niin sen kimppuun on aivan pakko päästä. Tiedätte varmasti tunteen, kun näette sitä vihreää herkkua ja sen jälkeen aivan kuin silmissänne pimenisi ja te ryntäätte syömään sitä. Ettekö tiedäkin? En ymmärä miksi Oona ei anna minun syödä sitä vähän lenkin aikana, koska olen varma, että jos Oona olisi minun asemassani, niin hän varmasti rakastaisi sitä herkkua myös.


Onneksi Oona on sen verran reilu, että päästää minut joka päivä hetkeksi herkuttelemaan sitä. Kuulema sen takia, kun olemme lähdössä lomamatkalle (Dessi ei vielä tiedä lomamatkastamme, joten ajattelin yllättää hänet! Joten älkää missään nimessä kertoko Dessille tästä!) ja minun pitää tottua siihen ennenkuin minut voidaan päästää ahmimaan sitä. Ensi viikolla meidät viedään vähän matkan päähän KESÄLAITUMILLE! Miettikää sitä vihreän herkun määrää omnomnom! Mutta olkaa pliis ihan hiljaa tästä asiasta, koska en halua että "pikkulinnut laulaa" Dessille ;)
Tässä minä ja Rami laitumilla muutama kesä sitten. Taisin vähän innostua, sen takia nuo jalat vähän nousevat :)

Mutta nyt rakkaat lukijat, minun on aivan pakko poistua lataamaan akkujani, sillä huomenna on jälleen uusi päivä ja uudet kujeet Oonalle! Jäynät ja jekut odottavat, adios!Rakkaudella, Musta Hurmurinne

12 kommenttia:

 1. http://heppaunelmia.blogspot.com/2012/05/095-haaste.html

  Haaste!

  VastaaPoista
 2. Millon teet ton blogiarvostelun? + ota tästä tää tyhmä vahvistusjuttu pois, siis toi mikä tulee ennen ku voi lähettää viestin :D

  VastaaPoista
 3. Lueskelin tuota Majurin omaa välilehteä, mutta koska sinne ei voi kommentoida, kommentoin tänne. Katsoin nyt ensimmäistä kertaa noita kuvia tarkemmin ja täytyy sanoa että Majuri on kyllä todella komea ja hurmaava ilmestys. Ihana hulmuharja ja jotenkin tosi kauniit piirteet, jotka tulee hyvin esille noissa suitsissa joissa ei ole turparemmiä, esim tässä tämän sivun ylimmässä hyppykuvassa. Suloinen musta ja sitten ruskeaa turvassa :), tosi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, kiva kuulla mielipiteitä :) Majurin harjassa onkin kyllä ollut viiden vuoden työ kasvattaa sitä, mutta kyllä se on ollut sen työn arvoista :p
   Majuri näyttääkin kyllä ehkä vähän sirommalta tai sellaiselta ilman turparemmiä :) Ja ruskeat suitset korostavat ruskeaa turpaa kivasti ;)

   Poista
  2. Onko jotakin erityisvinkkejä jotka ovat tuollaisen hulmuharjan salaisuus? ;) Miten olet onnistunut?

   Poista
  3. En ole sen kasvattamiseen mitään poppaskonsteja käyttänyt, joka päivä sen selvitän, välillä jos se on kovin kuiva niin laitan show shineä ja leikkaan silloin tällöin huonot latvat pois :) taitaa olla Majurilla geeneissä kun harja niin hyvin kasvaa :)

   Poista
 4. Voisko banneri vaihtua pian? Se kun on aika talvinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, Jasulta on tilauksessa jo uusi, pitää odotella sitä kun itse en osaa tehdä :)

   Poista