perjantai 29. elokuuta 2014

Syksyn varustelempparit!

Syksy hiipii myös hevostarvikeliikkeisiin ja päätin käydä ihastelemassa uusia tuotteita netissä. Kokosin yhteen omat lempparitavarat, joiden avulla syksy lähtisi mukavasti käyntiin. Lämpöä, käytännöllisyyttä ja ihania värejä. Varusteita sateen ja viiman varalle, uusia kuoseja ja vanhoja luottotuotteita. Nämä on pakko saada! Kaikki esittelemäni tuotteet ovat joko Hööksin tai Horzen valikoimissa (lukuunottamatta ratsastushousuja, jotka ovat Horseprolta)!

Tervetuloa syksy!



Mielestäni syksyllä ei pidä kaivaa kaikkia ruskeita ja pliisun värisiä tavaroita ulos kaapeista, vaan väreillä voi vielä leikitellä. Ripaus blingiä tuo mukavan hehkun syksyn koleisiin ilmoihin ja väripilkuilla saa ankeaankin maisemaan loistoa. Itse ainakin olen viime aikoina kuolannut kaikkia ihania värejä, kuten petroolinsinistä, turkoosia, limenvihreää, oranssia, liilaa... Mikäköhän minuun on mennyt?

Tässä väri-innostuksessani menin tuossa jokunen viikko sitten ostamaan oranssin satulahuovan ja pintelit sekä viime viikonloppuna Hööks-piipahduksella tarttui mukaan tuo kuvassakin näkyvä liila riimu naruineen (okei, ostin sen lähinnä huippuhyvän hinnan takia). Värejä on siis ainakin varastoitu syksyä varten!

Rakastan kaikkia kauniita otsapantoja ja tällä hetkellä silmääni miellyttävät eniten kaarevat ja kimaltavat otsapannat. Myös yleensä kammoamani kultainen väri on alkanut miellyttää silmääni. Majurin otsapehko vaan tuppaa aina peittämään kauneimmankin otsapannan, joten meillä noista taitaa olla iloa lähinnä sille, joka tietää sen hienon otsapannan olevan siellä jossain tukan alla...


Hevoselle on helppo pukea värejä, mutta jostain syystä omat ratsastusvaatteet ovat aina hillityissä väreissä ja tallille mennään niissä vaatteissa, mitkä sattuvat kaapin pohjalta ensimmäisenä käteen osumaan. Minun täytyy kuitenkin paljastaa, että rikoin tätä tylsän väristä rutiinia ja tilasin itselleni kuvassakin näkyvät ratsastushousut. Aivan ihanan väriset ja näyttävät ainakin kuvissa hyviltä. Lisäksi niissä on grip-paikat, joten pääsen testailemaan miten sellaiset toimivat käytännössä.

Oranssia ja tummansinistä, toimii! Lisäksi ihan vähän blingiä vyössä ja kannusremmeissä. Kumisaappaiden sisälle laittaisin mielelläni nuo aivan mahdottoman ihanat fleecesukat leopardikauluksilla, ei ainakaan varpaat paleltuisi. Swetareitakaan ei voi koskaan olla liikaa ja ihana ja käytännöllinen neule pelastaa hytinältä kylmällä ilmalla. Lämpimien kerrosten alle kun pukee vielä alusasun saumattomilla housuilla (aivan mahtava keksintö), niin on lämmin eikä saumat hankaa ja hierrä!

Näillä tavaroilla kelpaisi ottaa syksy vastaan. Luultavasti nämä kuitenkin jäävät vain haaveeksi ja toivotan syksyn tervetulleeksi vanhoissa, tylsissä sävyissä, jotka eivät mätsää yhtään keskenään. Aina saa kuitenkin vähän haaveilla! Entä te, oletteko tehneet joitain ihania hankintoja syksyyn?


2 kommenttia:

  1. Tänä syksynä on kyllä tullut hirveesti ihania värejä ja vaihtoehtoja varusteisiin niin hevoselle kuin ratsastajallekkin! :) Itse olen hankkinut vasta fleecetakinn korkealla kauluksella, mutta ostoslistalla on ainakin vielä tuollaiset fleecesukat..♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, etenkin paljon kaikkia ihania värejä on tullut :) Nuo fleecesukat on kyllä mielettömän kivat, saattaa olla että joudun minäkin sellaiset ostamaan :D

      Poista