lauantai 7. huhtikuuta 2012

Taas opittiin uutta valmennuksessa!

Eilisessä valmennuksessa Majuri oli alkuun vähän laiska, mutta kyllä sitä liikettä alkoi sieltä taas tulla, kun saatiin alkukankeus pois. Valkan pääasiat minulle ja Majurille olivat:
- ratsastaa laukka lyhyemmäksi ja enemmän jalkoja alle, ettei se "hajoa" käsiin - tähän osuuteen olin ERITTÄIN tyytyväinen. Laukka tuntui tosi hyvältä, vaikka se ei ihan puhdasta kolmitahtista ollutkaan, niin se oli kontrollissa paljon paremmin, paljon aktiivisempaa ja pontevampaa, eikä sellasta kompurointia.
- raviin enemmän energiaa ja aktiivista reagointia pohkeisiin - alkuun oli pieni työ tässä, mutta kyllä se sieltä alkoi tulla.
- siirtoihin tarkkuutta, täsmällisyyttä ja kevyesti istunnalla, sekä käynti sen jälkeen aktiivista - muuten oikein tyytyväinen olin, mutta vähän siirrot vielä töksähtivät ja käynti vähän "lösähti" ravin jälkeen. Vielä pitäisi saada enemmän pontevuutta yleensäkin käyntiin.

Hyvä valmennus oli! Tota laukkaa lähden kyllä nyt kehittämään enemmän Helin neuvomalla tavalla, kun on tuntunut, että ollaan junnattu sen laukan kanssa koko ajan samassa pisteessä. Nyt jos sitä kehitystä alkaisi tulla vähän enemmän :)

Jasun ansiosta saatiin kuviakin valmennuksesta:


P.S. Majuri sai uuden fleecevuorettoman sadeloimen!


P.P.S. Pysykää kuulolla, sillä tänään tai huomenna julkaistaan Iinan kanssa video meidän maastoretkestä! ;)


4 kommenttia:

 1. hei dude sul on uus kypärä?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooooo :D VIHDOIN!! :D käytettynä kyllä ostin, mutta oli pakko saada joku, ku toi vanha oli oikeesti jo NIIIN PIENI :D

   Poista
 2. Pullat vaan kovasti jumppaamaan (varsinki me ratsastajat heh he) niin eiköhän me olla hyvässä rantakunnossa kesään mennessä! Sais kyllä ottaa tosta Dessin mahasta ja karvasta ainaki puolet pois, samoin kyllä Majurin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on kyllä molemmat semmosessa möhömaha kunnossa ja siihen viel toi karva päälle :D

   Poista