sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Majurin puheenvuoro!Alustus

Moro! Kuulin kavereiltani, että Dessi on kirjoitellut minusta nettiin valheita! Jos luette Dessin kirjoituksen (jota en suosittele), niin muistakaa lukea se varauksella. Minua koskevat väittämät voitte kääntää surutta toisinpäin, esimerkiksi jos siellä sanotaan, että olen pullea (:o ?), niin lukekaa se, että olen solakka! Dessi nimittäin vasta opettelee kirjoittamaan, niin tekstiin tulee helposti tuollaisia pikku kirjoitusvirheitä.

Dessin kirjoituksien johdosta olette varmasti saaneet minusta aivan vääränlaisen käsityksen. Minun on siis aivan pakko korjata tämä väärinkäsitys, joten tässä on vastaisku Dessille!


Pääasia (yleensä pääasia on ruoka, mutta nyt täytyy keksiä jotain muuta!)


Jospa minäkin kertoisin teille vähän Dessistä. Dessi on... no okei se on aika kiva tamma. Oon saanu aika hyvin sulatettuu sen sydämen ja vedän Dessii puoleeni kun magneetti (no okei, välillä tuntuu et magneetti ei toimi)! Jos ette tajunnu tota magneetti juttuu, niin Dessi on niinku jääkaappi (se on jäätävän viileen cool) ja mä oon se magneetti, joka laitetaan siihen kiinni (ja tartun siihen aika kovaa kiinni!).

Joskus Dessi sanoo, että takerrun siihen liikaa. No okei, tää on noloo, mut en voi syödä, jos Dessi ei oo mun kanssa. Yleensä ruoka maittaa mulle tosi hyvin, mutta en pysty siihen, jos tammuliini ei oo siinä vieressä. No nyt mä sen sanoin, oon rakastunu Dessiin. Ja aina kun en nää Dessii, niin tulee pakottava tarve hirnua vähän. Ja tiedättekö, Oona on sanonu (ja moni muukin), että hirnun kun tytöt. Kuulema liian kimakasti. Se on vähän noloo, koska haluisin antaa Dessille vaikutelman, että oon uljas ori, mutta toi hirnunta vähän pilaa sen. Pitäisköhän mun ruveta harjoittelemaan vähän matalampaa ääntä?

Haluisin olla Dessin kaa vaan kahdestaan, mutta aika usein Dessi tönii mut pois. En tiiä miks se on niin tyly, haisenko pahalle? Tuskin. Ei minussa ole mitään vikaa, en tajua miten saisin Dessin suosion. Te rakkauden asiantuntijat, help me! Vinkki vitosia pöytään!

Oona on kyllä auttanut mua jo tässä hommassa vähäsen, se on nimittäin laittanut mut kuntokuurille (yleensä aattelisin, että hyi yäk jumppaa, mutta nyt mulla on motivaatio kohdillaan!). Pääsen hyvään kesäkuntoon ja sen jälkeen Dessi on kuin sulaa vahaa mun käsissäni. Ainaki mä luulen niin. Mulla on kyllä varasuunnitelma, jos Dessi ei lämpee (luulis kyllä lämpeevän, kun on kesällä niin kuuma kelikin). Mennään nimittäin kesäksi laitumille ja sinne tulee varmasti muitakin tammoja! Rupeen vaan hörisee muille tammoille, niin Dessi tulee varmasti mustasukkaiseksi! MUHAHAHHAAAA... Ainiin mut hei, entä jos sinne tuleekin oreja? O-ou, sitten tulee kyllä tappelu, sillä mä en Dessistä luovu!

Dessi, voi Dessi. Se on haastava tamma, mutta mä en luovuta, sillä sydämeni sykkii jo sille..
Joku kärpänen on varmasti surrannu mun korvasta sisään ja sekottanu mun pään! Munhan piti kirjoittaa Dessille tyly vastaisku ja tässä se nyt nähdään, katselen punasten sydänlasien läpi ja tommosta tekstii tulee. Rakkaus sekottaa pään, joten on parempi suunnata muihin aiheisiin!

Muut aiheet (eli MINÄ)

Voin kertoa teille vähän faktoja itsestäni, sillä Dessin kirjoituksessa minut esiteltiin aivan väärin.

1. En itseasiassa ole virallisesti musta, vaan olen mustanruunikko. Kesäisin olen yleensä vähän rusehtava, se on katsokaas tuo aurinko, kun tykkään löhöillä biitsillä (laitumella) ja ottaa arskaa, että saan kivan rusketuksen. Voinhan tietty pyöriskellä vähän jauhoissa, jos Dessi niin kovasti minusta valkoisen haluaa, mutta minun mielestä näyttäisin lähinnä kalkkilaivan kapteenilta siinä vaiheessa...

Tässä näette hieman minun rusketustani, eikö se korostakin kivasti minun kaunista turpaani? (Huom! tämä on vähän vanhempi kuva, joten älkää katsoko tuota kynittyä ja lyhyttä juttua jota harjaksi kutsutaan! Se on hirrrrveen lyhyt tässä!)

2. En ole kovinkaan kömpelö, olen rauhallinen kulkija ja harkitsen tarkoin mitä teen. Välillä jalat menee vähän ristiin ja rastiin, mutta eihän siitä minua voi syyttää, vaan niitä, jotka minulta vaativat semmosia kiemuroita! Minusta sellaset piruetit ja mitä ne kaikki on, ovat naurettavia, enkä sen takia semmosia tee. Minä oon aito polle, enkä mikään sirkuspelle!

Okei, näin käy aina välillä, et jalat ei ihan tottele mua, mutta hei eiks se oo ihan normaalia?
Mutta kattokaa nyt, kyllä ne jalat joskus asettuukin!


3. En ole pullea, olen vain hieman muhkea. Ja se on lihas, joka puhuu! Okei, älkää kattoko mua nyt, nähdään sitten kesällä, kun olen kuosissa. Sen takia näytän nyt vähän vanhempia kuvia, joissa kroppani on vähän paremmassa kunnossa ja olen todella komea, vaikka itse sanonkin!

Kattokaa nyt tota uljasta sivuprofiilia!

Tässäkin näkyy toi rusketus aika hyvin!

Kattokaa nyt, solakka kun silakka! ;)

4. Olen lempeä pikku kullanmuru, välillä pitää kyllä toki pitää vähän kuria yllä, jos esim. Dee rupee pelleilemään. Kyllä se on tässä pihatossa mies, joka määrää!

5. Toiselta nimeltäni olen Hurmuri. No okei, en oo, minua kutsutaan kyllä välillä Lihikseksi, en tiiä mistä se nimi on tullut.. Lihis. Näytänkö muka lihapiirakalta?? Iinahan ton nimen taisi keksiä, joten pitääpä kääntyä sen puoleen ja mennä kysymään tietääkö se edes mikä lihapiirakka on...

Minulla alkaa kohta ruoka-aika, joten tämä postaus taitaa päättyä tähän. Ja pitää mennä katsomaan, onko Dessi osannut pitää pihaton pystyssä. Se on nimittäin vähän sellainen, että se ei mielellään tekisi mitään itse (ei koskaan siivoa esim.) ja on se muutenkin semmonen lellitty prinsessa. Jos mä jonain päivänä saisin olla sen prinssi sitten.

Näkemisiin rakkaat lukijat!


Rakkaudella, Musta Hurmurinne


P.S. Lälläslää, enpä laittanu Deestä mitään kuvia tänne, koska en haluu, että se luulee, että haluisin muka mun omaan postaukseen laittaa jotain kuvia siitä, pyh pah!

6 kommenttia: