torstai 24. heinäkuuta 2014

Majuri ja Oona 7 vuotta yhdessä ♥

7 vuotta yhdessä
 24.7.2007-

7 vuotta sitten Majurin lempinimi olisi voinut olla hullu tai sekopää. Majuri oli hevonen, joka taisteli vastaan. Kuinka monet kerrat Majuri riistäytyi käsistäni vapaaksi, kuinka monet kerrat Majuri näytti minulle vihaista naamaa ja käski häipymään, kuinka monet kerrat Majuri olisi mielellään litistänyt minut seinää vasten, kuinka monet kerrat Majurin hampaat kävivät ihollani tai jalka nousi potkuun?

Nöyrä ja yritteliäs. Sitä Majuri on oikeastaan ollut pohjimmiltaan aina. Majuri ei koskaan ole oikeasti satuttanut minua, uhkaillut vain ja näyttänyt kaikki temppunsa, joilla halusi saada jokaisen ihmisen pois luotaan. Majuri on voimakastahtoinen hevonen, eikä se halunnut luovuttaa. Se oli jo menettänyt luottonsa ja uskonsa ihmisiin ja taisteli ihmistä vastaan viimeisellä keinollaan, voimalla ja uhmalla.

Suojamuurinsa takaa Majuri oli utelias, sitä kiinnosti ihminen, joka käyttäytyi sitä kohtaan jotenkin eri tavalla. Ihminen, joka ei kadonnutkaan sen elämästä. Ihminen, joka ei säpsähtänyt pois, kun Majuri näytti hampaitaan. Tuosta ihmisestä tuli Majurille tärkeä turvasatama. Tuohon ihmiseen se purki kiukkunsa ja turhautumisensa, mutta myös ensimmäiset lempeyden osoituksensa. Tuota ihmistä se ikävöi, kun ei nähnyt yhteen päivään. Tuolle ihmiselle se uskalsi laskea suojamuurinsa. Tuolle ihmiselle Majuri näytti todellisen luonteensa. Olen tavattoman onnellinen, että minä saan olla tuo ihminen.

 
Kiitos Majuri kaikesta, jonka olet opettanut minulle 7 vuoden aikana. Olet taistelijani ♥


6 kommenttia:

  1. Ihana postaus! <3 Onnea yhteisistä vuosista ja toivotaan että niitä on vielä monta edessä <3

    VastaaPoista
  2. Olette ihanan inspiroiva pari! :)♥

    VastaaPoista
  3. Onnittelut yhteiselosta ja paljon yhteisiä vuosia jatkoonkin ♥

    VastaaPoista