maanantai 20. tammikuuta 2014

Hassu pakkaspäivä (video)

Kaikki mahdolliset lämmittävät keinot on kaivettu nurkista, kääriydytty vällyihin ja vedetty pipot visusti päähän. Majurin toppaloimi otettu esille ja opeteltu sulkemaan tallinovet perässä, ettei lämpö karkaa harakoille. Ihmetelty lumihuuruisia puita, askelten alla narisevaa lunta ja auringossa kimmeltäviä hiutaleita. Pakkanen on saapunut näillekin nurkille. Olen jopa hieman nauttinut siitä.

Kenttä on pysynyt hyvässä kunnossa, valoa riittänyt maastoiluunkin ja kuratassut on saanut unohtaa. Eilen, varmaan ensimmäistä kertaa koko talvena, lähdin Iinan kanssa pidemmälle maastoreissulle. Varpaat jäätyivät, Majuri pudotteli lumet oksilta niskaani ja pakkanen puri poskia. Mutta hauskaa oli ja naurumme kaikui varmaan kilometrin päähän.

Kummasti se lumi ja valo innostaa. Jaksaa lähteä maastoon, tekee mieli hassutella ja ottaa jopa kamera mukaan tallille. Toisen kaatuminen saa aikaan vahingoniloisen naurunpuuskan, Majurin innokkuus tuntuu mukavalta ja lujakaan vauhti ei hirvitä ollenkaan. Mukava maastoilu takana ja pari kuvaa ja yksi videokin saatiin tänne asti julkaistavaksi. Katselkaa siis lisää päivästämme näiden kuvien ja videon kautta!


Majurilla ihan hölmistynyt ilme. Hassu hevonen.


6 kommenttia:

 1. onko sinulla gpa pikeurin kypärä vai mikä onkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on muistaakseni malliltaan GPA Titium :)

   Poista
 2. Samaa kommentoin jo Iinankin blogiin muttamutta; aivan älyttömän ihana toi video! :')

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :) ja kiva ku videotaki !

  VastaaPoista