sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Hyppää kyytiin! (GoPro-video)

Koulua, maastoilua ja esteitä - kulunut viikko on ollut mukavan monipuolinen.

Maanantaina Jaska sai viettää ihan kokonaan vapaapäivän. Tiistaina teimme noin tunnin koulutreenin, jolloin Jaska oli energinen, mutta mahdottoman hyvällä tavalla. Se antoi minun vaikuttaa, pysyi hyvin tuntumalla ja käytti hienosti omaa moottoriaan. Se ei ollut häslä tai kuuro avuille, vaan yhteistyöhaluinen ja nöyräkin, juuri sopivalla säpäkkyydellä varustettuna. Tuntuu, että sanon tätä joka viikko, mutta Jaska ei ole vielä liikkunut kanssani niin hyvin kuin liikkui sinä päivänä.

Keskiviikkona tehtiin vähän kevyempi koulujumppailu ja Jasukin käväisi lopuksi selässä. Lähden elokuussa pariksi viikoksi Espanjaan lomailemaan ja Jasu pitää reissun ajan huolta Jaskasta, joten ollaan otettu nyt tavoitteeksi, että hän kävisi totuttelemassa Jaskaan ennen reissua. Tällä kertaa Jaska oli uuden ratsastajan alla ennemmin laiska kuin hermostunut, mikä on ihan hyvä asia. Ei ainakaan tuntunut stressaavan uutta kuskia.

Jaska, minä, Iina ja Dessi.


Torstaina kävimme Iinan ja Dessin kanssa ensin alkukäynnit maastossa, jonka jälkeen menimme ratsastamaan vielä hetkeksi kentälle. Jaska oli vähän heräteltävää mallia taas, vaikkakin ihan mukavasti kuulolla. Harjoittelin käynti-laukka-käynti siirtymisiä ja Jaska oli niissä ihan super! Iina ei ole hetkeen menoamme nähnyt ja sanoikin, että taas on mennyt parempaan suuntaan - tahti tullut paremmaksi ja takaosakin lähtenyt paremmin liikkeelle. Perjantaina Jaska sai taas viettää vapaapäivää.

Siitä päästäänkin lauantaille, jolloin Iina sai poikaystävältään GoPro-kameran lainaan ja kävimme ulkoiluttamassa sitä maastossa. Otin lauantaina ensimmäistä kertaa Jaskalla laukkaa maastossa ja se sujui loistavasti! Ei yhtään mitään kuumumista, vaan rentoa, ihanaa laukkaa. Maastossa kamera oli Iinan päässä, joten videolta saatte maasto-osuudet katsoa Dessin selästä. Lyhyen maastoilun jälkeen menimme vielä kentälle ottamaan nopeasti askellajit läpi, joten videolla pääsee hetkeksi vierailemaan myös Jaskan selässä. 

Tällä kertaa poistin videosta äänet, koska ne sisälsivät epämääräistä höpötystä. Laittakaa siis vaikka lempibiisinne taustalle soimaan, vaihtakaa mutterista parempi laatu ja hypätkää matkaan!Tämä oli nyt ensimmäinen kerta, kun pääsin testailemaan jo vuosia haaveissa ollutta GoPro-kameraa ja saa nähdä, että pitääkö sellainen viimeinkin itselleenkin ostaa. Toisaalta ostoslistalla olisi myös uusi objektiivi kameraan, joten saa nähdä jääkö GoPro nyt vain haaveeksi. Jos teillä on kyseinen kamera, niin oletteko tykänneet ja onko ollut hintansa arvoinen?

Tänään, sunnuntaina, oli vuorossa ensimmäinen estehyppely Jaskan kanssa, mutta siitä on tulossa videota ja lisää juttua myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo video! Ilman ääniäkin oli mielenkiintoinen, mutta jollain tavalla äänien kanssa voisi päästä vielä paremmin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Äänien kanssa olisi ollut kyllä parempi, mutta ei haluttu Iinan kanssa meidän ihan suunnittelematonta honotusta nyt tälle videolle :D Lisäksi kamerassa oli vesitiivis kotelo päällä, niin äänet kuuluivat vähän huonosti. Ja pitihän minun laittaa joku musiikki siihen päälle, mutta olin ladannut videon jo youtubeen kun muistin asian, eikä tuben omista musiikeista löytynyt mitään hyvää. Mutta välillä näin :p

   Poista
 2. Mulla on GoPro ja olen kyllä tykännyt kovasti - on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että virittelen sen kypärään ennen maastolenkkiä.
  Liityin muuten nyt vihdoinkin lukijaksi, on sen verran kiva blogi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ehkä minäkin vielä joskus sen hankin :p
   Tervetuloa ja kiitokset kehuista!

   Poista