tiistai 7. tammikuuta 2014

Miten meidän vuosi on alkanut?


Ärsyttävän huono laatu, mutta tässä Majurin uudet suitset!
Vuosi on alkanut aivan mahtavasti Majurin ratsastuksen suhteen ja olemme päässeet aikalailla normaaliin liikutusrytmiin. Tästä saan kiittää lumetonta ja lämmintä säätä, on täällä siis edes yksi ihminen, joka jollain tasolla tästä säästä nauttii! Harmi vain, että loppuviikosta täälläkin luultavasti paukkuu pakkanen, joten kevyitä köpöttelypäiviä on taas tiedossa. Höh, olisin niin halunnut, että kenttä olisi vielä hetken pysynyt pehmeänä ja hyvänä.

Majuri on siis ollut aivan superhyvä viime päivinä. On ollut nautinto ratsastaa noin ihanalla hevosella, kun yhteispeli on vain sujunut niin hienosti! Majuri on ottanut avut läpi moitteettomasti, eikä ole suoraan sanottuna ollut mitään ongelmia. Ainoastaan laukat eivät vielä pyöri kunnolla, mutta eiköhän niihinkin ala löytyä ponnekkuutta, kun lihakset taas kehittyvät.

Uusi vuosi ja toivottavasti pian myös uusi satula. Täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni, että saataisiin tilattua satula-auto nyt mahdollisimman pian. Päästäisiin vihdoinkin, monen vuoden haaveiden jälkeen, ratsastamaan kunnollisella koulupenkillä!

Nyt kun käyn täysipäiväisesti töissä, on minulla jäänyt vähän ylimääräistä rahaa varustehankintoihin. Sorruin ennen joulua tilaamaan Majurille uudet suitset, joita Majuri ei todellakaan tarvitsisi, mutta kun ihastuin niihin vaan niin kovasti.

Ja kuinka hyviltä ne näyttävätkään Majurin päässä! Aivan kuin Majurille tehdyt, tykkään etenkin tuosta kaarevasta timanttiotsapannasta, jollaisesta olen salaa haaveillutkin. Minun olisi pitänyt tilata itselleni uudet talviratsastuskengät, kun edelliset vetelevät jo viimeisiään, mutta en vielä löytänyt hinnaltaan sopivia. Talvea on kyllä nyt enää niin vähän jäljellä, että saa nähdä, jos kuitenkin pärjäisin vielä tämän talven noilla vanhoilla.

Kun sanoin, että nautin tästä säästä, on kyllä pakko vetää hieman sanojani takaisin. Nimittäin tämä pimeys, se on rasittavaa. Missään vaiheessa päivää ei ehdi kunnolla olla valoisaa, jonka takia ei esimerkiksi kuviakaan saa otettua. Tästä syystä on blogi ollut koko talven ajan kovin kuvaton.

Kun kuvat ovat tätä laatua, niin ei oikein innosta kuvaamaan! :D (Dessin selässä Gitte)
Jälleen minulla olisi paljon postauksia luonnoksissa muhimassa, mutta jostain syystä en vain saa kirjoitettua mitään niistä valmiiksi. Ehkä se inspiraatio taas palailee, kun tämä sääkin muuttuu vähän valoisammaksi ja saa edes jotain uusia kuvia. Kuvia tai ei, minä aion nauttia vielä viimeisistä sulista ja lämpimistä päivistä ja jatkaa Majurin kanssa työskentelyä innolla eteenpäin!
 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Canon eos 500d, tuo eka kuva on kyllä otettu kännykällä (samsung galaxy s4) :)

   Poista
 2. Tee joskus joku toivekuvapostaus ku nee on nii kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, sellainenkin on kyllä tuolla luonnoksissa muhimassa, täytyisi ehtiä toteuttaa :)

   Poista
 3. Toistaiseksi on alkanu hyvin :)
  Huomaattehan mutkin! En o uus mutta oon nyt vasta alottanut kunnolla bloggaamisen ja arvostan kaikkia, jotka tulevat edes katsomaan blogiani. Seuraan kaikkia takaisin. Elämäni on aika hauskaa ja kiinnostavaa, jos sen oppii tuntemaan ;) kiitos ja kumarrus teille tukijoille! piasundell.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Saanko kysyä minkä alan töitä teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä teen kirjanpitäjän hommia, koulutukseltani olen merkonomi ja pian myös tradenomi :) Tulevaisuudessa/jatkossakin aion jotakin kaupallisen alan hommia tehdä.

   Poista
 5. Ihanat suitset! Mistä löysit?:)

  VastaaPoista