lauantai 17. elokuuta 2013

Puunausta, kuvausta ja liian vähän käsiä!

Tuntuu, että olin kipeänä tooosi pitkän ajan, vaikka todellisuudessa olin tallilta pois muutaman päivän. Nyt Majurilla onkin ollut kevyempi viikko, ensin sairaana oloni takia ja nyt olen kahtena päivänä Weekend Festivaleilla! Onko muita menossa vielä tänään nauttimaan tapahtumasta?



Torstaina pääsin siis taas pitkästä aikaa talleilemaan ja kyllä siellä vierähtikin aikaa! Majuri odotti laitumella, ah niin puhtaana! Jos en olisi ollut taas niin innoissani talleilusta, niin minua olisi varmasti ärsyttänyt suunnattomasti puunata kuraista hevosta. Tällä kertaa ärsytti vain se, kun pöly ei irronnut, vaikka kuinka hinkkasi.

"Moi mami, nyt saat puunata mua piiiiitkään :)"


Harjasin ja puunasin Majuria pitkän tovin tuloksetta ja saimme Iinan kanssa neronleimauksen (Dessi oli aivan yhtä kurainen). Päätimme nyt viimein pestä hevoset. Eikun tuumasta toimeen! Meillä oli liian vähän käsiä, mutta onneksemme saimme avuliaan pienen heppatytsyn auttamaan meitä ja homma sujui huomattavasti helpommin.



Onko teidän hevosillanne tapana ruveta haukottelemaan, aukomaan suuta ja irveilemään heti kameran nähtyään? :D
Torstaina raaskin myös kaivaa kätköistäni vuosia sitten ostetun Eskadronin riimun, jota olen säästellyt johonkin tuntemattomaan ajankohtaan koska edellinen riimu on vielä ihan käyttökelpoinen. Pidän itse tästä sinisestä riimusta paljon, se näyttää Majurin päässä hyvältä, vaikka aivan himpun verran isompi se voisi olla. No ainakin sain sen käyttöön ja pois nurkista pölyttymästä!



Koska hevoset oli saatu puunattua kiiltäviksi ja olimme käyneet kuivattelemassa rennolla kävelylenkilläkin, niin halusimme tietty saada vielä kuvattua nämä putipuhtaat kaunokaiset. Siinä hommassa meinasi loppua toivo, koska minä kuvasin ja minulla oli toinen hevonen lisäksi kädessä ja Iina piti kuvattavaa hevosta kiinni. Siitäkin syystä kuvat eivät ole mitään parhaimpia, rajaukset ja asetukset olivat aivan pielessä.

Liian vähän käsiä oli, mutta hommasta selvittiin hengissä!


Rajaus oli tässä kuvassa aivan vino, mutta saa kelvata, kun ottaa olosuhteet huomioon :D

Tätä mieltä Majuri oli tästä hommasta!

Kun päästin Majurin laitumelle, se lähti ensimmäistä kertaa koko kesänä laukalla pois!
"Äkkiä karkuun, ettei noi hullut keksi enää muuta! Dessiii odotaaaa!"



9 kommenttia:

  1. hah ihania kuvia !

    VastaaPoista
  2. mun toinen hevonen näyttää paljon majurilta joissan kuvissa :) tosin mun hevosella on vuohistupsut ja vähän raskaampi rakenne (ei siis oo lv) :) teilläkin vissiin harja vähän punertaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, kiva! Majuri onkin kyllä vähän epätavallisen näköinen lämppäri, muistuttaa välillä montaakin eri rotua shettiksistä suokkeihin :D
      Harja punertaa joo vähäsen :) Se aina palaa kesäsin auringossa.

      Poista
  3. Teetkö ilmaisia tilausbannereita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa kyllä, tällä hetkellä ei vain ole oikein aikaa tehdä ja bannereitakin olisi jonossa jo aika monta.. Mutta toki jos on hyvät kuvat ja innostava blogi, johon pitäisi tehdä, niin saatan innostuakin tekemään bannerin nopeasti :) Sähköpostilla voi laittaa kuvia ja ohjeita: oonakinnunen@gmail.com

      Poista
  4. Aika ihanat nuo päitset! Jotenkin hassua että kaivettiin tollanen musta käyttöön pölyyntymästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) itsekin tykkään niistä!

      Poista
    2. Oho,nyt vasta huomasin mitä olin kirjottanu :D Kun puhelimella kirjoittaa ei aina keskity kunnolla... Pahoittelen siis sekavasta kommentistani ;)

      Poista