perjantai 5. huhtikuuta 2013

Banneri vaihtoon + kiinnostusta bannerikilpailuun?

Montakohan banneriluonnosta olen tehnyt edellisen vaihdon jälkeen. Varmaan sata. Ideoita minulla on ollut, mutta jotenkin en ole osannut toteuttaa niitä. Onkohan minusta tullut bannerin suhteen jo kriittisempi, kun olen niitä paremmin oppinut tekemään? Ehkäpä.

Tämä banneri syntyi jälleen vahingossa. Lähdin hahmottelemaan aivan erilaista banneria, mutta lopputulos olikin sitten tällainen. Taustaksi valikoitui hieman erilainen tausta kuin minulla yleensä on, en ole vielä päättänyt onko se hyvä vai huono.

Tuo edellinen banneri, joka on alapuolella vertailun vuoksi, ei missään vaiheessa miellyttänyt minua ja sen takia aloinkin melkein heti sen julkaisun jälkeen väsäämään uutta. Siinä menikin vain hieman pidempään kuin olin osannut arvata.

En tiedä kuinka pitkään tämä uusi banneri pysyy täällä, koska olen suunnitellut järjestäväni bannerikilpailun teille lukijoille. Olisiko teillä kiinnostusta väkertää minulle banneria ja minkälainen palkinto olisi teidän mielestä hyvä?

Mielipiteitä uudesta bannerista ja bannerikilpailusta otan ilomielin vastaan!
Uusi banneri


Vanha banneri

17 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva! millä teit sen :)?

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan hieno o: !! ja hei ite teen muös gimpillä (tai ainakin yritän..:D) niin miten saa nuo kuvat tuolleen kaarevasti niinkuin tuossa 'filmissä' on :)? ja ootko siis ladannut tuommoisen filmi brushin ja sitten lisännyt kuvat ja jotenkin laittanut sen tolleen kaarevasti vai oliko se brushi jo valmiiksi kaareva?

  Ja miten gimpissä voi siis tehdä nuista kuvista kaarevat ?

  kiitti hirmuisesti jos vastaat! Toivottavasti sait edes jotain selkoa mun selityksestä, mut oon koittanu ettii vastausta ja googletella mutta en vaan tajuu ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hmm, tuo filmi oli jo valmiiksi kaareva ja olen vain siihen sommitellut nuo kuvat. Niitä kuvia olen käännellyt Kiertotyökalulla ainoastaan ja vähän leikellyt filmiin sopivaksi :) Aika pikkutarkkaa näpertämistähän se oli :D En tiedä miten muuten niitä saisi kaarevasti laitettua.

   Poista
 3. Tää on mun mielestä paras banneri vähään aikaan (:

  VastaaPoista
 4. Molemmat on mielestäni tosi hienoja!

  VastaaPoista
 5. tää nykynen banneri on musta tosi hieno :)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis banneri tämäkin :)

  VastaaPoista
 7. Hei vau, tää banneri on paras tähänastisista! Oot kyl kehittyny näiden vääntämisessä, saat alkaa koht mulle tekemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Heheh, joo oon kehittyny kyl ku vertaa siihen mitä ne ekat oli :D Vielä vähän harjotusta, niin voin sulleki koittaa jotain tehdä!

   Poista
 8. miten ton filmijutun saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei saa Gimpistä mitenkää valmiina, olen laittanut siihen tuollaisen kuvan.

   Poista