maanantai 18. maaliskuuta 2013

Näitä tavaroita himoitsen juuri nyt!

Heppatarvikeliikkeissäkin alkaa näkyä jo kevät. Kevätuutuuksia ja -mallistoja tulee koko ajan ja lukijan toiveesta päätinkin toteuttaa himoitsemani tavarat -postauksen. Selailin pääasiassa Horzen ja Hööksin nettisivuja, mutta muutama muualtakin löytynyt tavara eksyi joukkoon. Näitä siis himoitsen juuri nyt!

Mielestäni Magic Brush -harjat näyttävät aika leluilta, voivatko ne olla niin hyviä kuin niiden väitetään olevan? Tekisi mieli testata!
B Vertigon ratsastushousut, ah, ne todellakin ovat mielettömän upeat! Samoin Cavallon vähän erikoisemman väriset housut. Jostain syystä minulle eksyi aika monet ratsastushousut tähän listaan. Olisikohan aika hankkia uudet?

Tavarat, jotka minun pitäisi ihan oikeasti hankkia ovat hanskat ja uusi raippa. Roecklin hanskat on hyväksi todettu, mutta koska nekin ovat vain kulutustavaraa eli menevät rikki nopeasti, en ole vielä raaskinut sijoittaa taas niihin. Tämä 130cm pituinen kouluraippa ei olisi edes kallis, 13 euroa, ja vielä tarpeeksi pitkäkin. Pitää varmaan hankkia.
Silmiini sattui myös kivan värinen CRW:n pikeepaita, se näyttäisi hyvältä noiden farkkuratsareiden kanssa! Kumisaappaita olen jo piiiitkään tahtonut, tällä kertaa silmiin osuivat nämä HV Polon saappaat.
John Whitakerin brittilippu-satulahuopa on ihan mielettömän ihana! Törmäsin siihen messuilla, mutta hintansa takia se jäi ostamatta. Ehkä vielä joskus. Unelmissa olisi myös uusi koulusatula, voi kun sellaisen saisi!
Silmiini osuivat myös nämä hassun malliset bootsit. Niistä lupaillaan, että ne ovat erittäin kestävät. Pitääköhän paikkansa, tuollaisille erittäin kestäville bootseille löytyisi nimittäin käyttöä.

Pakkohan se on aina ihailla myös loimia, tällä kertaa yksinkertainen sininen fleeceloimi miellytti silmääni. Eksyin myös Viljarshop-verkkokauppaan, josta bongasin aika erikoisen (mutta jollain tapaa hienon) väriset ratsastushousut. Tykkään myös mallista ja muutkin värivaihtoehdot olivat tosi hienoja! Nuo pinkit hanskat olisivat kuin tehdyt noiden housujen kanssa, vai mitä?

Olen aina kesän tullessa himoinnut lippistä. En omista yhtäkään, koska en ole koskaan uskaltanut ostaa. Jotenkin ajattelen aina, että lippis ei sovi minulle. Ehkä pitäisi päästä tästä ennakkoluulosta eroon.
Näin kevään tullen on aika omituista haaveilla karvapehmusteista, mutta tämä haave on muhinut mielessäni jo pidempään, joten ehkäpä ensi talveksi...

15 kommenttia:

  1. Mun mielestä ainakin magic brush on tosi kätsy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sitä on kyllä kehuttu! Ehkä pitäisi itekin kokeilla :)

      Poista
  2. Mun mielestä magic brush on tosi kätsy!

    VastaaPoista
  3. mulla on noi b vertigon farkkuratsarit ;)

    VastaaPoista
  4. Ostin magic brushin itse joskus puoli vuotta sitten ja täytyy sanoa että en oo hetkeäkään katunu! välillä tuntuu että ainoa asia mitä tarvitsen on se:D suosittelen!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kuulla että on ollut hyvä! :) Ehkäpä minäkin voisin kokeilla.

      Poista
  5. Meillä on kaks magic brushia ja ne on erinomasia :)
    Kiva kun toteutit toivomani postauksen.

    VastaaPoista
  6. Mikähän on, kun mun mielestä noi Magic Brushit ei oo mitenkään erityisen hyviä. Menevät samantien "tukkoon" karvasta, muuten ihan normaalin piikkisuan tyyppinen harja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, olen itsekin ihmetellyt, että voivatko ne todellisuudessa olla niin hyviä kuin väitetään, kun eivät ainakaan näytä kummoisilta :) Piikitkin vaikuttavat kyllä aika tiheiltä, että karva voi tosiaankin "tukkia" harjan aika helposti.

      Poista
  7. Nuo kumpparit ovat ihanat jalassa, suosittelen ostamaan! Itse käytin niitä syksyllä kuivillakin keleillä koska olivat niin ihanat! :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä ne Magic Brushit toimii. Ostin itse alennuksesta pakkauksen, ja hyvin niillä vetää. Harja on myös helppo puhdistaa, eikä minulla ole ainakaan ongelmia ollut. Karvanlähdön aikaan saa ihan piikkisuankin tukkoon karvoista, jos hevosesta lähtee oikeasti reilusti karvaa... ;) Itse pidän myös, että magic brushit antavat myöten ja eivät ikään kuin raasta, jos vaikka haluaa saman tien jouhet oikaista. Helppo monikäyttönen harja, vaan kaikkihan nyt ei voi samasta pitääkään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Itsellänikin on tosiaankin nyt magic brush koekäytössä, saa nähdä miten toimii :)

      Poista