>> WELSH COB, RUUNA
>> SYNTYNYT 29.5.2010
>> OMISTAJA OONA K.
>> YHDESSÄ 28.1.2015 ALKAEN

Jaska on hevosen mittoihin venähtänyt poni ja säkäkorkeutta on kertynyt jotakin 155 ja 160 senttimetrin välistä. Jaska on utelias ja pöhkö tapaus, jolta löytyy tarvittaessa myös sitä ponimaista jääräpäisyyttä. Nuori herra nauttii rapsutteluista ja huomiosta - ja ruuasta. Vaikka Jaska on yleensä kovin kiltti, saattaa sillä toisinaan mennä jännityksestä kuppi nurin, herkkä kun on.

kevät 2015

Jaska on hurmannut tiensä monen ihmisen, ja tamman, sydämiin charmikkaalla ja uljaalla olemuksellaan. Ruuna löysi tiensä minun luokseni tammikuussa 2015 ja omaksihan tuo uljas musta oli saatava. Ihastuin nimittäin välittömästi Jaskan ulkonäköön, sen lempeisiin silmiin ja uteliaaseen läsnäoloon, joka siitä huokui. Tunne, että tämä on se, voimistui päivä päivältä ja 28.1.2015 allekirjoitin kauppakirjat. Tämän ruunan kanssa ei polku ole ollut ehkä kaikkein helpoin, mutta sitäkin opettavaisempi.

kesä 2015

Lähdimme tasosta en tiedä kuinka tämä hevonen toimii, mutta olemme pikku hiljaa alkaneet päästä jyvälle toisistamme ja yhteistyö tuntuu päivä päivältä paremmalta ja helpommalta. Jaska osaa hyvänä päivänä noin helppo A:n verran, se on reipas ja miellyttämishaluinen ja parhaimmillaan pehmeä, kevyt ja yhteistyökykyinen ratsastettava.

tammikuu 2016
Tavoitteeni on saada koulittua Jaskasta mukava harrastekaveri, jonka kanssa pystyisi tekemään hyvällä mielellä monipuolisesti kaikkea. En varsinaisesti tähtää kilpakentille, vaikka pyrkimyksenä onkin opetella ja edetä yhdessä niin pitkälle kuin mahdollista. Uskon ja luotan, että meistä tulee vielä kelpo tiimi!

syksy 2015

9 kommenttia:

 1. On kyllä ihanat nuo jouhet! Muutenkin varsin suloinen ilmestys <3

  VastaaPoista
 2. Vau! Mä eksyin sun blogiin Hippolasta, kun oli pakko tulla katsomaan mikä tuo upea hevonen on :) komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Jaska on kyllä sellainen komistus :)

   Poista
 3. Munkin ponin nimi on Blackjack, tosin ihan yhteen kirjotettuna, kutsutaan mielikuvituksellisesti Mustaksi :D

  VastaaPoista
 4. Onko tää sama poni joka on ollut talli ponitaivaassa?? Jos on niin tämä on sama poni jonka meinasimme äitini kanssa ostaa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muistaakseni ollut siellä ratsutuksessa(?) jossakin vaiheessa :)

   Poista
 5. mielettömän ihana, oot kyllä onnentyttö! :) <33

  VastaaPoista