sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasta ja pukitteluaPakkasta riittää ja jopa Majurin muhkea karva tarvii loimen päälleen. Oon nyt viime aikoina alkanut pikku hiljaa ratsastaa Majuria vähän enemmän. Ravia ollaan menty jonkin verran ja kun pakkaset alkaa hellittää, niin vähän rankempaakin ratsastusta aletaan kokeilee. Toivotaan, että kaikki lähtee menemään hyvin :) Nimittäin Majuri alkaa vaikuttaa jo ihan terveeltä, purkaa energiaansakin pukitteluun, eikä oo ollenkaan kipeän oloinen. Minun onnekseni Majuri on tosi huono pukittelemaan, joten ne "pukit" on ollu melko laimeita. Oikeastaan välillä vain naurattaa, kun Majuri saa raivarit ja ryntää pukin säestämänä eteenpäin ja meinaa kompastua omiin jalkoihinsa. On se hyvä juttu, että poika on innoissaan jostain :)

Toivottavasti kohta saisin päiviteltyä muustakin kun Majurin sairastelusta. Haluaisin kovasti jo päästä kunnolla ratsastamaan, mutta pitää edetä pikku hiljaa, niin ei tule takapakkia.

Jotakin erikoispostausta voisin väsätä, kun ei muutakaan päiviteltävää vielä oikein ole. Ehdotuksia aiheesta? :)

6 kommenttia:

 1. joku videopostaus vaikka päivä teidän kanssa tai kysymyspostaus tai varustepostaus tai teidän kehitys postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo :) Iina oli heti innoissaan "mä voin kuvaa teitä" :D joten ehkäpä videopostaus tulee. varustepostaus on hyvä idea, voisin toteuttaa sen ensin :) kysymyspostaus ja kehityspostauskin hyviä ideoita, kiitti :)

   Poista
 2. hmm, varustepostauksia on aina mukava lueskella tai just joku päivä kuvina tms. :)Tsemiä teille jatkoon ja toivottavasti Majuri nyt oikeasti paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo varustepostaus on kyl hyvä idea :) niin ja toteuttaa vois myös videopostauksen päivästä tai sitten tuollainen päivä kuvina. Kiitti, toivotaan että Majurin kaa ei tuu takapakkia tai jotain uutta vaivaa! :)

   Poista
 3. Postaus Dessistä ja Majorista ois kiva :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ideasta, laitan muistiin! :)

  VastaaPoista