torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäisempi ulkoasu?

Olin pitkäksi aikaa jumittunut vanhaan ulkoasuun, koska pidin siitä niin paljon, enkä saanut mitään parempaakaan aikaiseksi. Huurteinen poni bannerissa alkoi kuitenkin auttamatta käymään liian talviseksi, joten otin itseäni niskasta kiinni ja ryhdyin päivitystöihin.

Vihreä ei ole koskaan kuulunut mieliväreihini ja olinkin aluksi hieman hukassa värimaailmasta, koska vihreähän yhdistyisi niin mukavasti kesään. Kesäisempää piti kuitenkin saada, joten päädyin lopulta omituiseen vihertävän harmaan-ruskeaan. Melko tylsä väri, joka on mielestäni kuitenkin mukavan maltillinen ja ihan tyylikäskin. Eihän se räiskyvän kesäinen ole, mutta se ei ollut tarkoituskaan.

Malliltaan ja tyyliltään ulkoasu pysytteli samassa kuin edeltäjänsä ja taustakin valmistui samanlaisella tyylillä. Työläimmäksi asiaksi tässä ulkoasussa osoittautui yllättäen navigointipalkki ja some-kuvakkeet, koska halusin siirtää ne ylhäältä sivulle. Koodi ei meinannut millään toimia ja tällaisena amatöörinä jouduin melko kauan pähkäilemään sen parissa. Nyt kuvakkeiden pitäisi kuitenkin toimia ja olenkin niihin itse todella tyytyväinen!

Miltä ulkoasu näyttää sinun silmääsi?
 
Uusi ulkoasu.

Edellinen ulkoasu.


16 kommenttia:

 1. Mun mielestä ei kauhean kesäinen harmautensa takia, mutta kiva kuitenkin. :) Eli tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo ei ihan räiskyvän kesäinen ollut tarkoituskaan olla, mutta toki ehkä vähän vähemmän harmaa voisi olla!

   Poista
 2. Onnistunut kokonaisuud kyllä! Värit ovat mun silmään kyllä kivat ja sopivat teidän tyyliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mukava kuulla :) Minäkin ajattelin että tämmöiset hillitymmät värit ehkä sopivat meidän tyyliin paremmin :)

   Poista
 3. Mun makuun ehkä vähän liian harmaa kesäiseksi, mutta kokonaisuudessaan oikein kiva ja hillitty! Jaskan pääkuva bannerissa tuo kivasti kesäisyyttä vihreän taustan ansiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Joo se kuva tuo kyllä edes ripauksen kesäisyyttä tuohon :)

   Poista
 4. Kivan yksinkertainen ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 5. Oikein kiva kokonaisuudessaan, mutta minunkin silmään liian harmaa ollakseen kesäinen, syksyinen ennemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, heh taidettiin siis mennä talvesta suoraan syksyyn :p

   Poista
 6. Hieno ulkoasu, pidän kyllä kovasti (niinkuin siitä vanhastakin)! :)

  VastaaPoista
 7. Oon samaa mieltä, ettei tämä ole kovin kesäinen, mutta joka tapauksessa todella, todella upea ulkoasu! Sä kyllä osaat loihtia näistä toinen toistaan hienompia! Kivaa vaihtelua muihin blogeihin joissa on tähän vuodenaikaan vihertäviä ja muita "kesän värisiä" ulkoasuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo, en halunnutkaan ihan niin kesäistä ja vihreää ulkoasua, niin ehkä tämä on ihan hyvän hillitty :D

   Poista
 8. Tosi hieno! Oon täysin samaa mieltä sen kesäisen ulkoasun kanssa! oon seuraillu sun blogia tosi paljon, ja eilen sitte sain aikaseksi painaa sitä "Lukijaksi" nappia. tosi kiva blogi! :) Mullakin on blogi, mutta se on koira-aiheinen :)
  onnettomastionnea.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 9. I recently gone to the court house to grab an authorized duplicate regarding my own, personal Divorce Decree high was a few in there needing a relationship Certification, but because his / her divorce, eight years ago wasn't submitted appropriately, they were having many difficulty!! Hiring an attorney is a large phase also it can be considered a scary "no converting back" action, in case you're likely which divorce is at your current potential go ahead of time as well as make major activity to employ the best divorce attorney.
  Divorce Lawyer Virginia
  The divorce attorneys main purpose is to is his suggest and assist their clients. Additionally, they make sure that they may not be rooked. By simply devoid of specialist legal representation, several divorce customers could possibly be giving up selected privileges and also particular entitlements. Through hiring a skilled divorce attorney, the customer could rest assured that they won't be misled or tricked in any way.

  VastaaPoista