sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Valmennus piiitkästä aikaa!Tänään hyvillä fiiliksillä Helin valmennuksen jäljiltä! :) Pitkästä aikaa pääsin siis valmennukseen, kun Majuri alkaa olla jo täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Tottakai mentiin Majurin jaksamisen mukaan, otin paljon käyntiä väleihin, mutta hyvin poika jaksoi ja oli aivan innoissaan! Helikin sanoi, että ei se nyt paljoa kummemmalta näytä kuin ennen sairaslomaa, että hyvin on pysyny kunnossa. Ja kehui laukkaa, että se näyttää jopa paremmalta kuin viimeksi ennen sairaslomaa :)

Alotettiin valmennus ottamalla hevosia kuulolle ja lämppäämällä ravissa. Majuri vaikutti aika kankeelta, eikä olis millään halunnu ravata "omilla jaloilla". Se alkoi kuitenkin vetryy viimeistään siinä vaiheessa, kun otettiin pohkeenväistöjä. Ensin tultiin käynnissä ja väistettiin vasemmalle, oli melkosta vääntämistä Majurin kanssa, mutta kyllä sieltä tuli hyviä pätkiä. Ravissa meni oikeastaan paremmin, niinkuin yleensäkin on Majurilla ollut tapana. Oikeelle sama juttu, se oli huomattavasti parempi suunta.

Alkuverkkaa


Laukat otin pääty-ympyröillä ja hieman pitkillä sivuilla. Majuri tuntui kyllä tosi suoralta ja haki laukassakin hyvin alle ja pyöritti ihan hyvin laukkaa. Tasapaino vaan oli välillä hukassa ja paljon jouduin tietysti tukemaan. Oikeaan kierrokseen kun laukkoja otettiin niin Majuri kuumui, siis MAJURI KUUMUI. Ennen näkemätöntä :D Olin ihan ihmeissään, Majuri ei nimittäin oikeastaan ikinä kuumu tolla lailla koulutreenissä. No sieltä tuli taas pari pukkia ja poika oli ihan innoissaan, ei siinä voinu ku nauraa :D Hyvin se silti laukkas ja nostot oli tosi hyviä :) Loppu tunnista Majuri oli tosi vetree ja haki hyvin alas. Oli kyllä ihan puhki laukkojen jälkeen, että otin hetken ravia ja sitten annoin sen kävellä. Hiki tuli ja Majuri tykkäs :)
Majuri koulurääkin jälkeen :)

Kunpa nyt sää jatkuisi leutona, niin kunnon treenaaminen voisi alkaa :) Ensi viikolla mahdollisesti jälleen Helin valmennus. Tätä on odotettu :)


Sitten toinen asia mitä tein tänään. Horzella on alennukset, niin olihan se pakko tilata. Vihdoin viimein löysin talveksi ratsastustakin, jota olen etsinyt varmaan viimeiset pari vuotta. Miellyttävää ja halpaa ratsastustakkia on nimittäin yllättävän hankala löytää :) Tilasin myös pipon, jota olen katsellut aikaisemmin talvella ja nyt se tuli viimein alennukseen :)

Hyvä päivä siis takana!

2 kommenttia: