maanantai 29. helmikuuta 2016

Täydellinen talvihetki

Mikä teki hetkestä niin täydellisen?

1

2
 Nauttiva hevonen? Sisältä kumpuileva ilo?

3
4
Onni, joka siinä hetkessä leijaili?

5
6

Hankipelto ja sakeasti satava lumi?

7
8

Voimakas hevonen allani?

9
10 - Kuvista kiitos Hanna P.
Talvessa rakastan eniten tätä. Näitä pieniä täydellisiä hetkiä. Lumista peltoa ja innostunutta hevosta allani. 

Innostuneelta hevoseltani on kuitenkin löytynyt myös sopivasti malttia, vaikka jarruissa on välillä hieman viivettä ja pari pukkiakin on kiva heittää, jos inhottava lumikokkare kimpoaa kavioista mahaan. Myös innostuneen ratsastajan on pitänyt muistaa, että maltti on valttia, ja peltotyöskentelyt onkin pidetty reilusti alle puolituntisina, kun Jaskakaan ei kovin pitkään jaksa hangessa työskennellä. Hangessa rämpiminen on kuitenkin niin hyvä keino virkistää mieltä ja kehoa, että pidämme tämän liikuntamuodon viikko-ohjelmassamme niin kauan kuin pelto pysyy hyvänä!

Oletteko te päässeet nauttimaan lumisista pelloista?

15 kommenttia:

  1. Olen päässyt nauttimaan lumisista pelloista, täällä Oulussa lunta on vähän enemmän :D lisättäköön täydelliseen talvihetkeen lumisateen sijalle aurinko josta tänään ja eilen päästiin nauttimaan :)

    VastaaPoista
  2. Nojoo, tämä meidän lumimäärä näyttää varmaan naurettavan vähältä sinne teille verrattuna :D Ja totta, aurinko on kyllä vielä parempi vaihtoehto ;)

    VastaaPoista
  3. Aivan törkeen upea ulkoasu! Ja hienoja kuvia, upea ratsukko :)

    VastaaPoista
  4. Ollaan päästy nauttimaan, mutta ratsastajalla on pupu pöksyssä eikä ole vielä uskaltautunut kunnon hankitreeniin :D

    Sulla on ihan mahtava blogi, lueskelin tekstejä ja jäin seuraamaan :) jotenkin niin samanlaisia ajatuksia hevosista ja niiden kanssa toimimisessa sekä siitä miten niihin syntyy sellainen näkymätön suhde.. jotenkin yritin tän tiivistää :D kuvat sulla on ihania ja laadukkaita, tykkään! Niin ja Jaskakin on komea otus! Rapsutuksia ponille sille paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Jaska yllätti kyllä minut kun on käyttäytynyt niin fiksusti pellolla, olisi voinut muuten minullakin mennä pupu pöksyyn :D

      Ja voi kiitos paljon! Mukava kuulla hyvää palautetta ja tervetuloa lueskelemaan :) On kiva saada samalla tavalla ajattelevia ihmisiä mukaan!

      Poista
  5. Ihania kuvia! 5&6 mun suosikkeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Etenkin toi vitonen on kyllä munkin mieleen!

      Poista
  6. Täällä ei ole ollut lunta nyt kuukauteen. :( kovaa koppuraa ja jäätä vaan joka paikassa... Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten ikävää, tuo on varmaan pahin mahdollinen talvikeli :( Onneksi tänne sentään saatiin vielä lunta.

      Kiitokset! :)

      Poista
  7. Ihan törkeen upee ulkoasu sun blogilla :o En oo hetkeen nähny näin kivaa ulkoasua missään blogissa! Postauskin oli tosi kiva, hienoja kuvia ja hyvin kirjoitettua tekstiä :) Lempparikuva oli 8! Mikä kamera sulla on tai mitä objektiivejä sulla on siihen? Myös uutena lukijana kysyisin, että hyppäätkö Jaskalla ollenkaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista ja kehuista! :)

      Mulla on vanha Canon EOS 500D, jossa mulla on kaksi viimeisiään vetelevää objektiivia, joiden tarkempia tietoja en edes muista.. :D Nämä kuvat on otettu Hannan kameralla, olikohan se Canon EOS 700D, objektiivista en tiedä :)

      Ei olla vieläkään päästy aloittamaan hyppäämistä, oon varma, että jotkut voimat on meidän hyppäämistä vastaan :p Ei ole satulaa tai Jaska ei ole kunnossa ja nyt kun voisin periaatteessa koulusatulalla jotain pieniä hypätä, niin maneesissa on yleensä ruuhkaa tai Jaska niin hermostunut, ettei ole järkeä edes hypätä. Mutta kyllä me vielä, ehkä viimeistään sitten kun kenttä on käyttökunnossa :)

      Poista
    2. Joo kamera tosiaan on Canonin EOS 700D ja objektiivi on Canon EF-S 18-135mm. :) Ei mikään superproammattilaishuippukamera mutta kivoja kuvia saa kuitenkin! T: kuvaaja

      Poista
  8. Eksyin blogiisi Voitto kotiin blogin kautta, ja taidan jäädä seurailemaan! Tosi kiva postaus, ja ihania kuvia.
    Onko Jaskan oikea nimi Black Jack, tai jotain sinne päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja kiitokset! :) Ja kyllä, Jaskan oikea nimi on S.W. Black Jack :)

      Poista