perjantai 22. toukokuuta 2015

Tarvitsetko banneria?

Minulta on etenkin viime aikoina kysytty todella usein, voisinko tehdä bannerin? Yhdessä vaiheessa tein niitä melkein kaikille kysyjille, mutta lopulta kyselyitä alkoi tulla sen verran paljon, että minulta jäi nolosti lupaamiani bannereita tekemättä. Pahoittelut siitä niille, joille olen luvannut bannerin, mutta se on jäänyt tekemättä. Aikani ja innostukseni ei vain riitä kaikkiin.

Joidenkin kohdalla inspiraatio kuitenkin syttyy ja sen takia haluaisinkin tarjota ainakin yhdelle lukijalle mahdollisuuden saada minun tekemäni bannerin. Tässä tosiaankin ratkaisee se, syttyykö inspiraationi houkuttelevista perusteluista ja ohjeista. Tietenkin myös hyvälaatuisista kuvista on mukavempi banneria väsätä ja teen bannerin mieluusti aktiivisesti bloggaavalle ihmiselle, jolle siitä on oikeasti hyötyä.Eli, jos olet blogini lukija ja tahtoisit saada uuden bannerin minulta, laita kommenttiin seuraavat tiedot:

 ★ Blogisi osoite
Sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä
Pienet ohjeet ja toiveet banneriin
eli minkätyylinen banneri tai linkkaa vaikka esimerkki, 
pari kuvaesimerkkiä, millainen värimaailma ym.
Inspiroivat perustelut, miksi juuri sinä tarvitset bannerin?
 
Tarkempia ohjeita, kokoa, kuvia ym. kyselen valituilta sähköpostitse.

Sanotaanko, että aikaa on vaikka 7.6. asti, mutta toteuttelen bannereita sitä mukaa, kun inspiroivia ohjeita tulee. Kannattaa siis olla nopea, mutta ennen kaikkea panostaa perusteluihin!


17 kommenttia:

 1. www.sefir07.blogspot.fi
  petranenn@gmail.com
  Ohjeet: Useampi kuva, koska meitä on kaksi kirjoittajaa (molemmat pääsevät bannerissa "esille"). Hillitty värimaailma, mutta voisi olla jotain kesäisen pirtsakkaa!
  Perustelut: Koska olen ihan käsi niiden tekemisessä! Me ollaan päätetty Saran kanssa taas todella aktivoitua blogin suhteen ja alkaa kirjoittamaan. Koska kesä ja kärpäset ja me ollaan kotipaikkakunnalla hevosten äärellä, joten kirjoitettavaa taas riiittää,.talvellahan meillä oli vähän hiljaiseloa. Nyt olisi kiva saada uusia ilme blogiin, niin saisi sen todella heräämään eloon! Ja hyvälaatuisia kuviakin löytyy käytettäväksi ;) Ja eritoten, koska nykyinen banneri on niin mitäänsanomaton.

  VastaaPoista
 2. http://perfect-pony-life.blogspot.fi
  aada.valkonen@gmail.com
  Ohjeet:Samanlainen mikä sulla oli ennen, eli toi mikä on tossa kuvassa vasemmalla ylhäällä ja, jos siitä sais jotenki vähän kesäisemmän. Olis kiva, jos siihen usutettua vähän jotaki violettia, vaikka sydämiä? Ja sitte, jos vielä sais blogin osoite siihen blogin nimen alapuolelle ja, jos sais haalealla kirjotetun tekstin: "Miksi mennä kohti Unelmia, kun elää jo Unelman kanssa."
  Perustelut:Koska en oo kauhean hyvä tekemään bannereita :D. En koskaan ole tyytyväinen omiin bannereihini ja oon aina ihaillu kaikkia sun bannereita. Ja haluaisin hienon kesäbannerin ;)

  Ps.Oon oottanu, että alat tekeen taas bannereita ;)

  VastaaPoista
 3. Täytyy saada kuvaaja matkaan tallille, ja ottaa parempia kevät-kuvia, sun bannerit on aina niin hienoja. ;)

  VastaaPoista
 4. http://henunelamaa.blogspot.fi/
  henrietta.schrey@gmail.com
  Pidän yksinkertaisesta, muutama kiva kuva, yksi enemmän etualalla ja loput taustalla. Väreinä suosin neutraaleja värejä, esim vaalean ruskea, vaalean sinenen. Nyt kesää myöten joku kesäisempi voisi olisi tietysti kiva, mutta silti hillitty! ja blogin nimi kirjoitettuna samaan tyyliin, kuin nykyisessäkin :)

  perustelut: En ole ikinä tehnyt banneria, enkä siis osaa väsätä yhtään mitään. olen täysin sen varassa, että pyytelen niitä aina ihmisiltä ja siksi blogin banneri vaihtuukin todella todella harvoin. Viimeisen taisin saada viime vuoden elokuussa!

  VastaaPoista
 5. http://kuningasbrego.blogspot.fi/
  anna-riikka.lillman@netti.fi

  Haluaisin vaalean, "elegantin" bannerin, jossa olisi useampi kuva, joista ainakin yksi estekuva. Kultaisella fontilla teksti Kuningas Brego. Muuten ihan vapaat kädet! Itseasiassa haluaisin kokonaisen ulkoasun, mutta jo banneri auttaa asiaa. Blogista löytyy useita laadukkaita kuvia banneriin.

  Perusteluja ei sen kummemmin tarvita että miksi juuri minä, asia aukeaa kun blogiani vilkaisee.. :D Nykyinen on ihan järkky ja ollut siinä varmaan vuoden, koska en vaan OSAA tehdä alkeellisintakaan banneria, tuonkin on kaveri tehnyt. Heh. Voi olla että blogini nykyinen järkyttävyys saa inspiraatiosi täysin katoamaan, mutta aina kannattaa yrittää.. :D Jostain syystä kukaan ei ole ollut halukas tekemään mulle ulkoasua, kumma juttu ;)

  VastaaPoista
 6. pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi
  koulupolle@hotmail.com

  Yksinkertainen mut "räväkkä" mielellään 2-6 kuvaa, mutta muutkin määrät käy. Ei mitään perusmallia, joka on jokaisessa blogissa vaan mielellään uutta ja kivaa. Värimaaimaltaan vaalean vihreä tai vaalean violetti. Otsikoksi jollain kauniin simppelillä (kauno)fontilla "Pinkku ja Inkku"

  Tarvitsisin banneria koska pikkuhiljaa alkaa bloggaus into palailla, mutta vanhemmat kuvat bannerissa ja talven synkkyys ulkoasussa ahdistaa. Nyt olisi uusia järkkärilaatuisia ulkokuviakin mistä valita ja uuden bannerin myötä ulkoasunkin voisin muokata kekäiseksi. Tykkään itse tehdä bannereita, mutta ikinä ei oikein itselle itse tekemät bannerit miellytä. Olen varmaankin vuoden ajan jo katsellut luomuksiasi, kumpa itse osaisi.

  VastaaPoista
 7. http://varsaprojekti.blogspot.fi/
  hennalas@student.uef.fi

  Olen armottoman huono tekemään itselleni bannereita, sillä ideaa ei vain tunnu löytyvän. Tykkään tekemistäsi bannereista, niissä on kivoja sijoitteluja/asetteluja, brusheja, fontteja yms. jotka käyvät hyvin yhteen ja toimivat kokonaisuutena.

  Blogista saisi kuvia napsia ja lähetän mielelläni vaikka lisää, jos oikean laisia ei tunnu banneria varten löytyvän. Onhan noita kuvia siunaantunut kansioihin ja lisääkin voin ottaa, jos jotain tietynlaista (esim. poseerauskuvaa) tarvitsee.

  Haluaisin bannerista "elegantin", sen ei pitäisi olla liian täyteen ahdettu. Fonttina tykkään sellaisesta selvästä, hyvin erottuvasta fontista. Jotain alaotsikkoakin saisi kenties olla, minun täytyy miettiä jotain järkevää :) Väreinä meillä on blogissa nämä (http://www.colorschemer.com/schemes/viewscheme.php?id=10685) tuota vaaleansinistä (toinen väri) lukuun ottamatta.
  Eli kieltämättä aika vapaat kädet olisi banneria varten. Olisi mukava, jos siinä olisi kuitenkin joku blogin nimeen viittaava kuva (varsa, varsan jalat, pää..) ja sitten tietysti itse päätähti Grazi.

  VastaaPoista
 8. http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/
  ellinoora_97@hotmail.com

  Yksinkertainen, tunnelmallinen muutamista kuvista koostuva banneri, kesäisellä värityksellä. Mielellään osittain läpinäkyvä. Muuten saisit vapaat kädet. Lähettäisin järkkärilaatuiset kuvat s-postin kautta, jolloin laatu säilyy parempana ja bannerin teossakaan laatu ei kärsisi!

  Kaipaisin blogiini banneria mikä erottuisi massasta ja sisältäisi jonkinlaisen tunnelman, eikä olisi vain kasakuvia sinne tänne heiteltynä. Tekijältä kaipaan luovaa silmää jonka avulla sommittelu yms. onnistuvat hyvin. Kaikki ulkoasusi etenkin bannerit ovat mielestäni olleet onnistuneita ja niistä välittyy tietynlainen tunnelma.

  Osaan tehdä jonkinnäköisiä bannereita, mutten mielestäni osaa tuoda niihin tunnelmaa.

  VastaaPoista
 9. http://jussilaa.blogspot.fi/
  kkaisukki@gmail.com

  Olen täysi rähmäkäpälä minkään taiteen kanssa ja lähinnä itse osaan vaan yhdistää kuvia, mutta en edes häivyttää. Uusi hevonen on saapumassa ja eikä siitä, eikä muista ole kuvia missään bannerissa, joten olisi kiva saada ne näkyviin.

  Pidän sun bannereista, sillä ne jotenkin kuvaa sun luonnetta ja ehkä persoonaakin. Pidän nykyisestä banneristasi, mutta mun ehdoton suosikki on kyllä Kisamatkalla- blogin banneri.

  VastaaPoista
 10. ★ Blogisi osoite ★
  http://pilanpaiten.blogspot.fi/
  ★ Sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä ★
  jousmaki.rebekka@gmail.com
  ★ Pienet ohjeet ja toiveet banneriin ★
  Haluan jättää sinulle kaiken vallan. Mieluiten luonnollisia värejä, ei sinistä. ei ole mitään esimerkkejä, pidän kaikista bannereistasi. etenkin tässä postauksessa olevan kuvan oikealla ylhäällä olevasta.
  ★ Inspiroivat perustelut, miksi juuri sinä tarvitset bannerin? ★
  Tarvitsisin blogilleni hienon ulkoasun, jotta suht uusi blogini saisi hieman näkyvyyttä ja uudet lukijat eivät heti karkaisi nähtyään ulkoasun. Muutenkin olen aina halunnut tuollaisen bannerin joita sinä osaat tehdä, itse monesti yrittäneenä aina luovuttaa ja vain katsoo esim sinun bannereitasi. sinun bannerisi ovat luovia ja sulavalinjaisia.

  VastaaPoista
 11. ★ Blogisi osoite ★
  http://siirixo.blogspot.fi/
  ★ Sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä ★
  siiri.jaaskelainen@wippies.fi
  ★ Pienet ohjeet ja toiveet banneriin ★
  Minulle ehkä jopa tärkeintä bannerissa olisi se, että siitä välittyisi kaikki se, mitä ratsastusta ja hevosia kohtaan tunnen- rakkautta ja luottamusta, ehkä joskus vähän jännittää ja pelottaakin, miten tästä yhdessä selvitään. Ei siis niinkään ole tarkoitus valloittaa heti kaikkia sivuillani vierailevia jäämään lukijoiksi, vaan ihan reilusti näyttää, etten ole mikään kisaaja tai taitavakaan, vaan ihan tavallinen hevosten ystävä, jolle hevonen on niiiin paljon enemmän, kuin vain työkalu tai edes ystävä.
  ★ Inspiroivat perustelut, miksi juuri sinä tarvitset bannerin? ★
  Tämänhetkinen bannerini ei vain jotenkin vastaa sitä, mitä minä haluaisin "nostaa esiin"- iloa, rakkautta, pelkoa menetyksestä ja kaikkia niitä muita mahdottomiakin tunteita, joita harrastuksen parissa voi tulla. Jokin "satumainen touch" minulta itseltäni puuttuu bannereita väkertäessä, mutta sinä varmasti osaisit välittää niitä tunteita niin paljon kokeneena.

  Tahdon vielä toivottaa tsemppiä sinulle ja Jaskalle treeneihin, teidän meno näyttää jo nyt hienolta ja näen teissä niiin hurjan paljon potentiaalia! :) Rapsutukset Jaskalle, toivottavasti taas pian ratsastuspostauksen merkeissä palaillaan! :)

  VastaaPoista
 12. ★ Blogisi osoite ★
  http://siivetonpegasos.blogspot.fi/
  ★ Sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä ★
  siivetonpegasos@gmail.com
  ★ Pienet ohjeet ja toiveet banneriin ★
  Ainoa toive bannerin suhteen olisi se, että haluaisin siihen edesmenneen vuokraponini kuvan/kuvia.
  ★ Inspiroivat perustelut, miksi juuri sinä tarvitset bannerin? ★
  Haluaisin blogiini massasta erottuvan bannerin. Itse en saa tehtyä sellaista banneria kun haluaisin. Yhdessäkään huhtikuussa menehtynyt vuokraponini ei pääse sellaiseen asemaan, johon sen bannerin avulla haluaisin asettaa. Kaiken lisäksi sinun bannerisi ovat jotenkin sellaisia, joita voisin hyvin kuvitella omaankin blogiini.

  VastaaPoista
 13. - Blogisi osoite: http://kaunisponiksi.blogspot.fi/
  - Sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä: emer0001@eduouka.fi
  - Pienet ohjeet ja toiveet banneriin: Haluaisin bannerista läpinäkyvän ja kesäisen, siinä voisi olla vähän vaaleanpunaista. Otsikoksi mustavalkoista unelmaa.Laitan kuvat blogiini, teen bannerin kuville oman sivun.
  - Inspiroivat perustelut, miksi juuri sinä tarvitset bannerin: Haluaisin blogiini bannerin, joka herättäisi huomiota ja siitä huomaisi, että siihen on käytetty aikaa. Kohta taivaaseen pääsevä hoitoponini olisi tärkeä asia saada banneriin, todennäköisesti viimeisen kerran.

  VastaaPoista
 14. ★ Blogisi osoite ★
  http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/
  ★ Sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä ★
  m.fani@luukku.com
  ★ Pienet ohjeet ja toiveet banneriin ★
  1000x400/500 kokoinen, hempeän kesäisen värinen ja huolliteltu, siisti banneri olisi toiveissa. Muutamista kuvista yhdistelty kaunis kokonaisuus, mutta kyllä sä nää osaat, aiemminkin meille ihania bannereita tehnyt. ;) Otettiin söpöjä kesäkuvia mekko päällä viime viikolla, niitä en ole vielä ehtinyt blogiin julkaista, mutta säpöllä voin lähetellä!
  ★ Inspiroivat perustelut, miksi juuri sinä tarvitset bannerin? ★
  Hmm, mitähän inspiroivaa tähän keksisi :D Aina sun ulkoasuja ihastelleena ja muutenkin bannereistas pitäneenä aina välillä käy mielessä kysyä sulta banneria. Nykyinen banneri on jo liian keväinen, ja varmaan lukijoitakin kiinnostaisi enemmän jos olis vuodenaikaan sopiva ja upea banneri näytillä. ;)

  VastaaPoista
 15. Hitsi, oon just myöhässä! :'((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei se ole niin justiinsa, vielä voi laittaa ohjeita tulemaan, toteuttelen näitä inspiksen mukaan :)

   Poista