keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Keväisempi banneri?

Hieman harmittaa vaihtaa edellinen banneri pois, kun siitä kovasti tykkäsin, mutta se oli auttamatta kovin talvinen ja halusin saada blogiin keväisemmän ilmeen. Pähkäilin päässäni vihreän eri sävyjä ja olin varma, että banneri tulee olemaan vihreän sävyissä. Kuinkas siinä sitten kävikään. Vihreä ei kokeiluista huolimatta käynyt mitenkään päin ja luovuin koko ajatuksesta. En itse edes oikeastaan pidä vihreästä väristä, joten ehkä ihan hyvä, etten sitä sitten väkisin banneriin tunkenut.

Päädyin siis jälleen siniseen, vaikka tämänkertainen sininen onkin jo astetta kirkkaampi ja paljon raikkaampi. Toivottavasti onnistuin luomaan bannerista edes hieman keväisemmän, ehkäpä taustan kukkakuviot auttavat asiassa tai ainakin uskottelen itselleni niin. Taustasta puheen ollen. Testasin, väänsin ja käänsin ties kuinka monta erilaista taustaa. Päädyin lopulta tähän, vaikka tämä ei aivan tunnukaan juuri siltä oikealta.

Valitsin banneriin kuvat, jotka eivät ole ennen bannereissani olleet ja se oli hyvä päätös! Mukaan valikoitui tänä ja viime vuonna otetut kuvat, mutta myös kaksi vanhempaa kuvaa. Olen oikeastaan todella tyytyväinen kuvavalintoihin. Itseasiassa tästä bannerista tuli hyvä banneri siinä mielessä, että tämä ei ole kauhean tiukasti sidottu mihinkään vuodenaikaan. Vai mitä mieltä olette?

Yritin tehdä taas jotain vähän erilaista ja toivon mukaan siinä edes hitusen onnistuin. Ainakaan minulla ei ole ennen ollut aivan tämän tyylistä banneria. Ja ehkä jopa ensi kerralla voisin oikeasti yrittää jotain muuta väriä kuin sinistä. Tai sitten se sininen on vain lopullisesti pinttynyt tähän blogiin.

Uusi banneri.
Edellinen banneri.

Nyt saa sanoa mielipiteensä ja antaa rakentavaa palautetta. 
Mikä miellyttää, mikä ei? 


8 kommenttia:

 1. Toi edellinen oli kyllä mun suosikki, mutta ei toi uusikaan pahalta näytä! Mun mielestä sininen on vaan talvinen väri.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen oli kyllä minunkin lemppari :) Ehkä pitäisi kokeilla jotain taivaansinistä, jos se olisi vähän kesäisempi :D

   Poista
 2. Teet tosi nättejä bannereita/ulkoasuja. Olisiko sulta mahdollista tälläistä tilata ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällä hetkellä en ehdi tekemään muille bannereita :/

   Poista
 3. Hienoja ulkoasuja ja upeat bannerit, talvisia kyllä molemmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voihan talvisuus :D Ehkä teen seuraavasta bannerista sitten kunnolla kesäisen :)

   Poista
 4. teetkö siis bannereita ilmaiseksi? Olen ajatellut aloittaa blogin pitämisen ja tarvisin bannerin :) Voisin säpöön laittaa kuvia jos voit minulle bannerin tehdä. Teet kyllä ihania bannereita! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen, mutta tällä hetkellä ei ole aikaa tehdä muille bannereita :/ Kiitos :)

   Poista