maanantai 8. kesäkuuta 2015

Päivä Finnderbyssä

 10 bloggaajaa. Ja Ypäjän Finnderby.

Minä, Aino, Jilla, Susanna, Essi, Siiri, Maisa, Kaktu ja Annika.


© Jilla

 
Vauhdikkaita tilanteita.


Rohkeita ratsukoita.
Hurjia esteitä. 
Ihailtavia liikkeitä. 


 Upeita hevosia.Taitavia hyppyjä.Valloittavia maitovarsoja.


© Jilla


Näistä palasista oli meidän päivä tehty.


Siiri järjesti siis bloggaajaporukalle päivän Finnderbyssä, Ypäjällä. Takana on todella hauska ja antoisa päivä mukavassa porukassa. Kivaan päivään mahtui kenttä-, este- ja kouluratsastuksen ihailemista, opastettu kierros maastoesteradalla, paljon kuvaamista, kutsuvierastilaisuuteen osallistuminen ja kaiken kruunasi aivan syötävän suloiset varsat laitumella.

Vaikka välillä satoi, oli päivä silti oikein aurinkoinen, kiitos siitä koko bloggaajaporukalle ja Ypäjän hevosopistolle!Kävittekö te Finnderbyssä tänä vuonna?


4 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus! Tällaisia on aina kiva lukea vaihteeksi, että kuvia on paljon ja tekstiä vähän :D Hienoja kuvia oot saanu otettua! Itse en ole koskaan ollut Finnderbyssä, mutta ehkä jonakin vuonna mäkin sinne pääsen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin ajattelin, että välillä voisi vaihteeksi taas laittaa vähän enemmän kuvia kuin tekstiä, kun noita kuviakin tuli otettua niin paljon :) Se on kyllä ihan mukava tapahtuma, kannattaa käydä, jos mahdollisuus tulee :)

   Poista
 2. Upeita kuvia ! Millä kameralla sä kuvaatkaan? :D Mä ku katon noit omii otoksii nii tulee vaa semmoi olo et pakko saada uus kamer ja äkkii, jos se vaik sit korjais mun puutteita paremmin ku toi vanha... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla on toi canon eos 500D ja joku vanha ja surkee putki siinä :D
   Tuttu tunne.. mullaki on ollu jo ties kuinka kauan kuumotus uuteen kameraan tai ees uuteen putkeen... :D

   Poista